A sex mennyire égeti a zsírt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 01:01
1/11 anonim válasza:
jobban, mint a tévénézés :D csak ne úgy vedd rá a barátod, hogy szívem, kéne egy kis zsírt égetnem, szexeljünk már :D:D
2/11 A kérdező kommentje:
:DDDD hülyének is nézne :D
de mennyit lehet fogyni tőle?
2011. aug. 23. 01:04
4/11 anonim válasza:
Én ezelőtt azt mondtam a páromnak éjjel, hogy éhes vagyok..
Megkérdezte kimenjünk -e enni?
Mondtam neki, hogy azt olvastam, hogy van valami ami kicsit energia igényesebb és állítólag segít az éhségérzeten..
Hmm...nem volt megsértődve az indokon :D
5/11 anonim válasza:
Nagyon.
Ma is mire visszamentem a konyhába már égett a zsír ...
6/11 anonim válasza:
Az aktív szex elég jól.
Ha csak elfekszel, aztán boldoguljon, ahogy tud - akkor elég sovány fiúd lesz, de egy idő után legurul majd rólad, nem bír fönnmaradni.
8/11 anonim válasza:
Én olvastam, hogy ha te vagy felül, akkor évi 1 kilót lehet fogyni tőle. Úgyhogy szerintem ne erre alapozd a fogyókúrádat. :)
9/11 anonim válasza:
túl komplex. sokmindentől függ, mennyi energiát használtok el közben, fogyás meg étrend kérdése.
10/11 anonim válasza:
lol..nagyon elenyésző kalóriát égetsz vele. szóval ezenfelül elengedhetetlen a sport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!