Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki a fogyókúr...

Hogyan kezdjek neki a fogyókúrának? 10 kg-tól szeretnék megszabadulni. Nincs időhatár, csak mindenképpen le akarom adni.

Figyelt kérdés
Ülő munkát végzek, 85 kg vagyok és 75 szeretnék lenni (erős csontozat, 175 cm). Futni szeretnék eljárni, de szeretném tudni, hogy annak mikor lesz látványos eredménye? Étkezésre odafigyelek, semmi csoki, semmi fehér kenyér. Jelenleg stepre járok és alakformálóra heti 2x2 órát.
2009. ápr. 16. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez kezdetnek teljesen jó!

Napi 5X keveset, egészségeset egyél, minden nap mozogj valamit, és este már ne egyél, sz-tem ennyi.

2009. ápr. 16. 09:34
 2/5 A kérdező kommentje:
És mennyi idő alatt indul be a fogyás? Mikor kezd látványosan változni a testem???
2009. ápr. 16. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt a módszert választottad, hogy naponta 5 x eszel ,

viszonylag keveset viszont egészségeset, mellette mozogsz, valószinüleg az orvosok által javasolt sémát követedf, és kb heti fél kilót fogysz. 10 kiló tulsúlynál, kb 5 kilónál fog látszani az eredmény, tehát az 10 hét....

Drasztikusabb fogyókúránál hamarabb érsz el eredményt, akár heti 2 kilót is fogyhatsz, tehát már 2 hétnél lesz sikerélményed. Ebben az esetben viszont nagyon kell vigyázni arra, hogy a fogyókúra végeztével se térj vissza az eredeti étkezési szokásaidhoz, mert akkor azonnal jön a jojo effektus.

2009. ápr. 16. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 16. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Kiegyensúlyozott étrendet és életmódot javaslok, azaz:

-hetente 5-6-szor mozogj

-igyál sok vizet, minimum napi 2-3 litert - főleg ebben a nagy melegben

-minden étkezésedhez egyél friss nyers salátát szezonális zöldségekből, öntetnek oliva olajat, fűszereket és citromlét ajánlok. Ez ellát sok rosstal és tápanyaggal és nem is leszel hamar éhes.

-hacsak lehet minden napodat kezd egy jó marék gyümölccsel - éhgyomorra -, szezonálissal ha csak lehet.

-a finomított élelmiszereidet fokozatosan cseréld le teljes őrlésű gabonákra, a konzervek helyett friss zöldség és gyümölcsökre, kerüld a tartósított, előregyártott fagyasztott ételeket, a sok édességet.

Már ennyi változtatástól is hatalmas változásokat fogsz tapasztalni az életminőségedben.

Én egy hónapja így élek és már 6 kiló mínusznál járok. Ez kicsit gyorsnak tűnik nekem is, mert alapból heti -1 kiló a normális.

2009. ápr. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!