A vacsira készített salátámat (paradicsom, paprika, uborka, póréhagyma, pulykamellsonka) felturbózhatom mozzerellával vagy túl zsíros hozzá?
Figyelt kérdés
...és amúgy jó a salátám? Ehetek belőle vacsira is jó sokat?2009. ápr. 15. 19:10
1/4 anonim válasza:
Jó sali, éhes is lettem :D
Mozzarella helyett nem feta sajtot akartál írni? Mozzarellát biztos nem raknék rá :)
2/4 A kérdező kommentje:
Szarvasi (reklám:D) mini mozzarellát.
100 gr:
242 kcal,
17,0 fehérje
0,7 CH
eddig jónak tűnik, de
19,0 zsír - ez nem sok?
2009. ápr. 15. 19:16
3/4 anonim válasza:
De sajnos sok, valami alacsonyabb zsirtartalmút ajánlanék, ha van. De ha nem teszel bele sajtot az se baj. Egyébként jó ötlet ez a saláta. ;)
4/4 anonim válasza:
Na és az ugyancsak Szarvasi Mozzarella Light? Azzal mi van? Norbinál a Mozzarella, mint sajt, eleve 1-es kód, tehát bármikor eheted, mert nem hízlal, úgyhogy szerintem, a Mozzarellával semmi baj sincs, de a biztonság kedvéért vegyél inkább Light-osat. Abból is vannak ilyen kis golyók. Inkább ezt egyél, mint fetát, ami ugyancsak 1-es, de zsírosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!