Lehetséges vagy ne reménykedjek? :D
Ezeket olvasva elakadt a lélegzetem! Oké az ebéd marad azt értem de azt leírni drága csirkemellet venni nem lazac filé
Hagyd a tornát másra vagy csináld de végez cardio mozgást is pl futás biciklizés
Nem értem min akad el a lélegzeted... 1-1× persze eszek csirkemellet, de minden nap v. minden 2. nap nem tudok, mert igenis drága, nem tudom te hol élsz. :)
Csak a lakásban tudok mozogni, ugyanis nem lakunk valami hű de jó környéken. ;)
Az utolsónak köszönöm! :)
csirkemell drága. nem.
1 kiló ~1500 Ft. akciósan 1100-1000 is lehet. drágábban 1800 Ft.
1 kilóban van ~24% (240g) fehérje, ez azt jelenti 1500/240 Ft 1 gramm fehérje. ez nem kimagasló ár.
ha valami 500-1000Ft/kg árú húskészítményt veszel, annak a tápértéke töredék akkora, mint a csirkemellnek, ahhoz képest viszont drága. szalonna:800-1000 Ft/kg amikor a nagy része zsír. ugye érthető mire gondolok?
most kicsit magyarázó leszek, és nagyon.. érdekes példát fogok felhozni. azért olvasd még el..
* mindenképpen csirkemellet eszel. ha sertéshúst eszel, akkor valamivel kevesebb csirkemellet eszel, és több zsírt. hiszen az összetevőik egyszerűsítéssel ugyan azok, csak a csirkemellben kevesebb zsír van. *
ez így mennyire volt érthető? baromság, tudom, viszont modellezni tökéletes. ha neked naponta meg kellene enned 40 deka csirkemellet, akkor vagy megeszel ennyi fehérjét, vagy nem. nem muszáj, és mindegy, hogy 50 deka sertéshúst eszel, vagy 40 dekagramm csirkemellet, lényeg, hogy a tápanyagokat bevidd. azt mondod, drága a 40dkg csirke egy napra? akkor drága lesz az 50dkg sertés, vagy a 200 deka akármilyen virsli, párizsi is, aminek hasonló tápértéke van. enni drága, ez már csak így van. de gondolj bele, ha eszel, és élsz, akkor dolgozol, és több pénzt termelsz, mint amennyit megeszel, tehát megéri enni.
ezt már rég letárgyaltuk, hogy igen.
amúgy jah, én is lehet megpályázom egy nagyjából tökéletes étrendet, úgy 15 éven belül :))
tudod, csirkemellestül, fehérje és vitamin kiegészítőkkel.. hmmm nyam nyam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!