Mostmár ne is reménykedjek abban, hogy használni fog nekem az elliptikus tréner?
Van rajtam egy 25 kg súlyfelesleg.Elkezdtem egészséges életmódot folytatni ez most nálam a helyes táplálkozás és a sport.Viszont a sport az nálam heti 5 alkalom elliptikus tréner.Egy egyszerű gépet vettem,még ellenállás sincs rajta.25 percet bírok rajta lenni,de addig teljesen átizzadok.Úgy gondoltam,hogy ez nagyszerű lesz.Viszont most olvasom,hogy kell ellenállás meg mindenféle" h.lyeség" rá,és,hogy akkor sem használ nagyon.Tényleg felesleges pénzkidobás volt?
3 hónapig spóroltam rá,de most nagyon le vagyok keseredve.
(eredményt még nem látok,mivel kedden kezdtem el ezt az egészet)
Sajnos konditerembe nincs lehetőségem járni,mert az 50 kmes körzetemben nincs egy sem.A futást pedig egyenlőre még nem bírom.
van pár kézisúlyzóm itthon.
Aha... kedden kezdted... ma csütörtök van... Aha.... szép :D :D :D :D
Figy mondok valamit, és sajnos ez az igazság. A FOGYÁS 70%-BAN A KAJÁLÁSON MÚLIK!!!
Szóval az legyen tökéletesen rendben, és akkor minden jó lesz. Ha a kajálásod viszont szar, akkor hiába izzadsz az elliptikus tréneren..
értem.viszont akkor is használ,ha ez csak egy egyszerű gép?
köszönöm a válaszokat (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!