Lehetséges vagy ne reménykedjek? :D
Aczél, még hozzád egy kérdés, ha ezt így betartom tényleg fogyhatok? :D
(Olyan ritkán látom, hogy valaki egy nem annyira szigorú diétával tud fogyni...)
hű, azért ez ááá..
kalóriadeficit kell, egészséges ételek, és az RR edzésnél valami izomstimulálóbb. minél keményebben használod az izmaidat, annál kevésbé építi le a szervezeted.
a naná-t arra írtam, hogy meglátszik az eredmény, a részletekbe őszintén megmondom, a te esetedben nem olvastam bele. nem elkeseríteni akarlak, de nem írtál összenergia bevitelt, fehérje bevitelt.. nem tudom mi számít szigorú diétának, de egy étrend tartalmaz mennyiségeket. és akkor arra szoktuk rámondani, hogy az mennyire jó tömegnöveléshez, fogyáshoz. nálad a minőségi áttérés már rendben van.
mondom ezt ahhoz képest, hogy legideálisabb esetben az ember zabon, barnarizsen és csirkemellen élne, olajat külön venne magához lenből származót, vagy tengeri halból, plusz a vitaminoz, zöldségek gyümölcsök. de amit te írtál is tetszetős.
áh, túlbonyolítani sem kell, az csak nagyon hatékony fogyásnál, illetve extrém egészségtudatosságkor számít, tehát én sem bonyolítanám túl a tiédet. lényeg a "kissé kevesebb energia mint a felhasznált"
amúgy olyan étrend, amire azt lehet mondani, hogy igen, ezzel mehet a fogyás/hízás ilyesmi
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__21..
Mindenhol azt olvasom, hogy csirkemell, csirkemell hátán, egy gond van vele: k*rva drága lenne. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy teljesen tökéletesen egészségesen étkezzünk, mert ahogy az árakat elnézem nem kevésbe kerülne... A kalóriaszámlálást meghagyom másnak, az élet nekem nem abból fog állni.
Suli mellett gondoltam, hogy reggelire eszek egy almát v. valami más gyümölcsöt, tízóraira tk. kenyeret egy leheletnyi vajjal és vmi soványabb felvágottal + 1-2 salátalevél. Az ebéd nem rajtam múlik, abból mindig eszek majd egy kis tányérnyit és du./este gyümölcsök, zöldségek + majd nézegetek Norbi 1es kajákat (régebben azzal sikerült fogynom, csak én eszetlen leálltam). Szóval ez így pl. jó lenne? (kb. egy 4-5 kg-t szeretnék fogyni, szóval nem vagyok kórosan elhízva :))
Tudom, tudom, arról már letettem. Szerintem úgy bírni fogom, hogy reggelire vmi gyümi + uzsonnára, a reggeli, ebéd marad ahogy írtam és akkor este vacsira eszek Norbi 1eset, pl. virslit.
A hústól abszolút nem félek, csak drága. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!