Mit gondoltok ez így jó lesz?
Szeretnék 7-10kg fogyni most vagyok 178cm és 70kg
Ha hetente 1x eljárnék úszni és 2x 1órára kondizni az mennyire lenne hatásos? Meg persze közbe figyelnék arra hogy mit eszek.
köszi előre is a rendes válaszokat
Attól függ, hogy a szervezetednek mi a jó.
Ha a szervezeted úgy érzi, hogy már most jó vagy, nagyon ellenkezni fog a fogyás ellen, ha mégis erőlteted, megvonja a menstruációd, esetleg a hajad kezdi elpotyogtatni.
Ha a szervezeted úgy látja, hogy nem vagy jó, és fogysz, semmi probléma nem lesz. De naponta kellene mozogni, amit írsz mozgásként jó lesz, de napi szinten egy kis torna még dobna rajtad, vagyis éppen hogy ledobná a kilókat is, ha vannak rajtad. :)
köszi:)
igen én is ugy gondoltam hogy otthon is csinálnék kis gyakorlatokat tv-zés közbe (pl) naponta..
16vagyok és lány
utolsó válaszoló, tehát szerinted a 68kg lenne az ideális számomra, ha kiszámoljuk??? :S
én most is elég kövérnek érzem magam ha 2kg fogynék nem hinném hogy változna a helyzet .. elég kritikus vagyok magammal szemben és az összes barátom mondja hogy 10kg nem kell fogyni, de ezt nem tudom elhinni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!