Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok jó lesz ez így?

Mit gondoltok jó lesz ez így?

Figyelt kérdés

Suli előtt eszek mindig itthon valamilyen péksüteményt,gyümölcsöt joghurttal és kiflivel,vagy szendvicset(kifli,sonka,vaj,sajt)

A suliban nemmindog eszek max heti 2x egy cs. jóreggeltet.

Mikor hazajövök (délután 4 órakor),eszek mindig főtt ételt,mindog azt ami van itthon. pl.:ma krumplifőzelék volt :)

(néha becsúszik egy-két db csoki is..)

Pl. most mikulás lesz és ilyenkor ugye sok az édesség,mikor lehet enni édességet?

Nem akarok már fogyni csak súlyttartani.Ezzel az étrenddel jó lesz? Ha nem akkor min változtassak?

2010. nov. 25. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

hát szerintem attól hogy nem akarsz már fogyni attól még egészségesebben is lehet táplálkozni (mert tudod lehet h kívülről jó az alakod, de belül is stimmelni kell mindennek)

péksüt, igen most jön az édesség szezon sztem nyugodtan kihagyhatnád és ennél inkább szendvicset zöldségekkel, vagy joghurtot/tejet rozspehely/natór pehellye, magvakkal, vagy rántotátt, tükörtojást

iskolába megitn édesség (keksz) ha eszel helyette megitn szendvicset jobban jársz, v gyümölcsöket, joghurtot azt is lehet suliba vinni

sztem az ebéd rendben van azért törekedj hús, hal evészetre is de tudom h nincs minidg meg nehéz is megoldani és az h már főtt normális ételt eszel teljesen rendben van, csoki na most ha jól esik akkor egyed de helyette mondjuk joghurt, gyümölcsök jobb választás

de a vacsorád kimaradt vmit kéne enni vacsira is

ez az én állásponom, majd még jönnek válaszok azt mérlegeled:)

2010. nov. 25. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
sportolj és akkor bőven belefér pár csoki ;)
2010. nov. 25. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Miután felkelsz az anyagcseréd turbó üzemmódba kapcsol.Ekkor semmit nem raktároz el,hanem mindent felhasznál.Minden zsírt és cukrot.12 h körül már ez nem mondható el.Tehát,ha szereted a péksütit és a nasikat,akkor reggelire vagy a délelőtt folyamán edd.Semmi bajod nem lesz tőle.De délután már ne egyél ilyenekt,de Cerbonát,gyümiket simán ehetsz.Este 17 h vagy 18 h után ne egyél már semmit.Attól sem fogsz hízni,ha 1-2 alkalommal bűnözöl,de vigyázz ne csinálj belőle rendszert.

Én 170 cm vagyok és 55 kg,22 éves lány,s eszek péksütiket,csokikat,mindent,de okosan.:))

2010. nov. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!