Varnatok ezzel? Mit gondoltok jo lesz ez igy vagy ugyis mindegy hogy mikor?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 eves lany vagyok 81 kg-rol fogytam 67re. Mindig is sokat mozogtam a fogyokura elott is, tehat nem is nezek ki most is kb 60-62nek, 170 cm vagyok. Sok mozgassal fogytam le na meg a szerelem....mert nalam tenyleg az a helyzet hogy egyszeruen megszunt az ehsegerzetem:). Az a problemam hogy mindig is szep melleim voltak de regebben sokszor fogyokuraztam voltam en 90kg is 17evesen es bizony kicsit erzem a melleimen hoyg nem eleg feszesek. Meg mindig jok, meg ha fel veszek melltartot bamulnak utanam a ferfiak de egyre inkabb zavar. Baratom van 3 eve, el avgyok jegyezve o hulyesegnek tartana barmilyen mellplasztikat. Igazabol nem is nagyobbat szeretnek csak kicsita feszessegen javitani. Persze gondolom ez anyagilag se lenne keves....ugyhogy szerintetek tenyleg varjak addig amig szulok egy ket gyerkocot mert aztan ugyis sok nonek megjobban megereszkedik a melle es eleg plasztikaztatni majd utana? Hogyan szabadulhatnek meg ettol a zavaro gondolattol, mikor a paromnak megfelel...Es tenyleg tudom hogy egesz jok, de megis...Eseleg valakinek valami jo tipp mivel tehetnem meg feszesebbe? Torna? Vagy valami hazipatika?:) Koszi a valaszokat elore is!2009. okt. 14. 10:57
1/3 anonim válasza:
Feszesiteni váltakozó hideg-meleg zuhannyal lehet (hideggel fejezd be), meg torna is jót tesz. Plasztikázni meg nem érdemes, szerintem egyáltalán nem, de mielött elég gyereket szültél volna, semmiképpen.
2/3 anonim válasza:
Lehet sokan azt fogják mondni, hogy hülyeség.De én mióta elkezdtem fekvőtámaszokat csinálni mintha a mellem is kicsit feljebb ugrott volna.:)Naponta 100-at csinálok kb. 2 hónapja.
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha egyszer megereszkedett, akkor az már nem megy vissza magától, csak orvossal, vagyis plasztikával.
Én a helyedben mindenképpen várnék, íddig szülök, mert szoptatásnál megereszkedhet, ha nem vigyázol rá.
Sajnos én is így jártam, de a páromnak tetszik és melltartóban nagyon szépek, még így is, igaz, nagy mellem van, utálom is...
Szóval, ha szülés előtt plasztikázol, akkor terhesség, szoptatás alatt, mindenképpen hordj melltartót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!