Lefogyhatúk úgy hogy nem számolgatom a kalóriákat?
de jó Neked! nekem nincs csokim, jégkrém meg csak macera lenne (bár az sincs) de akkor vegyem be mellé a laktáz enzim tabit.. áhh..
majd küldöm a kalkulátort amit végülis kérsz, azt mindenképp nézd meg, aztán ha tetszik kicsit foglalkozhatsz a számokkal amiket kiad.
meg menj el küzdősportolni, ne csak fuss.
én sem vagyok felnőtt.. nos, bizonyos értelmezésben :D nem én teremtem meg az életfeltételeimet, szóval én is azt eszem, amire lehetőséget teremtenek.
de ebből nagyjából annyit amennyit jónak érzek, ezt pedig hozzá lehet igazítani a szükségleteimhez.
meg egyikőnk sem testépítő. kemény, kitartó edzéssel szép eredményt lehet elérni kevésbé jó minőségű étrenddel is. nem nagy izomzatot, de kellemeset és alacsony testzsírt igen. én abból merítek erőt, ha bármikor problémám van a rendelkezésemre álló ételekkel, hogy "kik a legveszélyesebb harcosok, gyilkosok?" bizony általában a szegény, rossz körülményekben élő emberek között vannak. szálkás test, villámgyors reflexek úgy, hogy örülnek ha elkapnak és megehetnek egy macskát.
Brazília gettóiban a capoeirások, úúú..
lényeg, hogy hozd ki a legtöbbet amit tudsz, de ezért tenni is kell.
9,04 voltam tegnap!
Tulajdonképpen ugyanazokat a kajákat eszem, mint előtte. Megnéztem a kalória-táblázatot, abban a kalória és szénhidrát tartalmát a legáltalánosabban fogyasztott kajáknak.(Az orvosok ugyanis a szénhidrátot fogják vissza a cukorbetegeknél, és úgy fogyasztják le őket)
Akkor tudni fogod, hogy kb. egy szelet kenyér, 2-3 szem krumpli, egy rántott szelet, stb. hány kal, és mennyi ch.
A napi minimálisan szükséges kal.-t elosztott 3-5 evésre, és kialakítod a napi étrendedet belőle.
Az édesség, csoki, nasi, cukor stb. tényleg kerülendő, még akkor is, ha ott van a hútőben!!! Csak önuralom kérdése.
Szigorúan számoltam 2 hétig, utána már "ránézésből" és gyomorból fogod érezni, hogy elég volt, vagy túletted magad. Ha ez utóbbi, a napi rendszeresen végzett testmozgásodra is dobj rá valami pluszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!