Hány kg-ot kellene még fogynom? Képek lent
158 cm vagyok, jelenleg 52 kg és 20 éves.
Márciusban, 58 kg-ról kezdtem a fogyást, de korábban (kb 2 éve) voltam 69 is.
Ha 48 kg-ra lefogynék, az elég lenne?
Hát én voltam már izmosabb, de nekem rögtön túl nagy izmaim lesznek, és akkor úgy nézek ki, mint egy testépítő, de az nekem nagyon nem tetszik :S
Nekem azzal van bajom, hogy szerintem még kicsit "husisabb" vagyok, mint kellene :S:S
(Kintre melltartót veszek fel, ez csak ilyen itthoni :-D )
Igen, borzasztó a testtartásom a képen :S Nem gondoltam rá, mikor csináltam, hogy majd felrakom ide :D
Hogy fogytam le? Fú... Hát előtte csomó édességet meg csipszet zabáltam, meg rendes kajából is degeszre ettem magam, meg cukros italokat ittam, ezekről teljesen lemondtam, csak nagyon ritkán eszek ilyeneket mostmár. Rászoktam arra is, hogy 3 óránként eszek, de mindig csak keveset. Ez nagyon jó, mert így soha nem vagyok éhes, pedig nem eszem sokat. Meg hát ami a legfontosabb, hogy minden nap futok kb 40 percet, vagy tornázok (pl ha esik), meg próbálok nem lusta lenni napközben, kimegyek sétálni, boltba, bicajozni, takarítok, ilyenek... Ja, meg sokat szoktam inni, vizet vagy zöldteát édesítőszerrel. Kenyérféléket csak nagyon ritkán szoktam enni. Meghát változatos étrend kell, amiben benne van minden, hús, tojás, zöldség, mittudomén :D Úgy körülbelül ennyi, nem valami nagy szám, de nekem bevált :D:D
Fogyni?
Sztem qrva jó tested van, én 1 grammot nem akarnék leadni a helyedben, rohadt jól nézel ki.
Köszi :-)
Amúgy a combomon nagyon sok az izom, néha még azt s gondolom, hogy sok is... Meg persze, van háj is rajta, csak így, hogy nincs befeszítve, nem lehet megkülönböztetni, hogy melyik-melyik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!