Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg-ot kellene még fogynom...

Hány kg-ot kellene még fogynom? Képek lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

158 cm vagyok, jelenleg 52 kg és 20 éves.

Márciusban, 58 kg-ról kezdtem a fogyást, de korábban (kb 2 éve) voltam 69 is.

Ha 48 kg-ra lefogynék, az elég lenne?

2011. aug. 17. 16:31
1 2
 1/19 anonim válasza:
Szerintem így is jó az alakod, de ha lefogsz 48 - ra, tuti leszel :-)
2011. aug. 17. 16:37
 2/19 anonim ***** válasza:
33%
Nem rossz már így sem az alkatod. Ne a kilóra menj, hanem a közérzetre. Titkos tipp: paleolit étrend. A szervezet ennek hatására beáll a neki optimális súlyra, a kövérek fogynak, a túl soványak picit híznak is. Tehát nem a számok az érdekesek, hanem az egészség és a közérzet.
2011. aug. 17. 16:38
 3/19 anonim válasza:
combodrol kéne egy kicsit fogyni,szerintem járj futni vagy biciklizz sokat
2011. aug. 17. 16:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Paleolit diéta abszolút nem a normális testsúly állítja be. Kétlem, hogy a 166cm magas barátnőmnek a 44kg lenne az ideális - ugyanis akarata ellenére ennyire fogyott le, mert 'életmódot váltott' ezzel a hülyeséggel, most meg kimaradt a menszesze, és úgy néz ki, mint egy anorexiás...
2011. aug. 17. 16:42
 5/19 anonim ***** válasza:

Jaj, az alakodról elfelejtettem írni (:

Ne a kilók érdekeljenek, hanem az, amit a tükörben látsz. Honnan tudod, hogy ha lemegy 4kg, az pontosan honnan megy le?

Szóval -egészséges kaják mellett- sportolj rendszeresen, azzal formásodhatsz, és ne legyél a kilók rabja.

2011. aug. 17. 16:44
 6/19 A kérdező kommentje:

Én azon az elven vagyok, hogy mindenből eszek, csak valamiből keveset, meg ritkán... Nem szimpatikusak nekem az ilyen "kitalált" diéták :-/

Igen, járok futni minden nap, ha nem megyek, akkor itthon tornázok valamit DVD-re, vagy csak magamtól.

Szoktam bicajozni is, de nem sportolásként, mert úgy unalmas, csak ha valahova menni kell.

2011. aug. 17. 16:46
 7/19 A kérdező kommentje:

Én nagyon nem tetszem így magamnak. Tudom, hogy nem vagyok kövér, csak nekem valamiért mindig is a vékony alak tetszett...

De mások folyton azt mondják, hogy milyen sovány(!!) vagyok, meg nehogy még egy kilót is le merjek fogyni, mert úgy fogok kinézni, mint egy anorexiás, és hogy nekem testkép-zavarom van, és kikészítenek... :S :(

2011. aug. 17. 16:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
fogyni már nem szükséges, inkább izmosodni.
2011. aug. 17. 16:50
 9/19 anonim ***** válasza:

Sportolj többet, ne add fel ez a kevés felesleg ami rajtad van már nehezen fog lemenni,de több mozgással és megfelelő étrenddel,meg eprsze türelemmel sikerül.

Egyébként izmosabb is leszel,az meg többet nyom kilóra,szóval ajánlom,hogy dobd ki a kukába a mérleged és tartsd meg a tükröd.

Gratulálok a fogyásodhoz,szép alakod van igy is,nem tudom mi bajod van vele.

2011. aug. 17. 17:03
 10/19 anonim ***** válasza:
51%

+5 kg izomra van szükséged, nem fogyásra...a paleolit baromságot meg hagyd a fenébe

ja és melltartót kéne hordjál ehelyett a borzalom helyett, mert nagyon előnytelen

2011. aug. 17. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!