Mit vársz attól, ha lefogysz? Milyen lesz az életed?
És nem fájnak a lábaim, ha egy nagyobb távolságot gyalogolok. Könnyen felfutok a lépcsőn a másodikra (lift nincs). Nem okoz gondot, ha le kell hajolni a cipőt befűzni, bekapcsolni.
Jobb lesz az általános közérzetem, és én is tudok majd csinosan öltözni, nem kell minden olyan hacukát magamra szedni, amivel a felesleget takarni kell.
2 mérettel kisebb lett a nadrágméretem. Nem lettem boldogabb...
Igazából én azt várnám hogy észrevegyen végre a kiszemeltem,csak arra nem sok esély van:(
17/L
13,14 vagyok!
Ha már két mérettel kisebb ruhákat hordasz, nagy eredmény! Én még csak egy méretnél tartok, de ennek is örülök.
Légy elégedett önmagaddal, ez adjon erőt a továbbiakhoz, ha még mindig fogyni akarsz! Ha nem vesz észre az, akit szeretnél, az nem biztos, hogy a kilóid miatt nem vesz észre! Majd észrevesz más!!!!
Légy elégedett, légy büszke önmagadra (amit eddig elértél) és légy boldog. A belső boldogság és béke mindig meglátszik az emberen, és ez az, ami valójában egy másik embert megragad. A Te boldogságod is eljön egyszer két lábon is, még gondolatban se fuss olyan után, aki észre sem vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!