Thinspo, thinspiration?
Figyelt kérdés
Ezek a szavak mit jelentenek?
Nézegetem a képeiket,és annyira tetszenek*_*
Olyan egyforma stílusú az összes.
2011. aug. 17. 11:22
12/15 A kérdező kommentje:
Hát igen,egyik-másik tényleg nagyon durva,de ahhoz hogy magamból is ki tudjam hozni a legjobbat nem árt egy kis inspiráció,és ebből tudok egy kicsit meríteni:)
Nem tudom,szerintem ezektől még nem leszek anorexiás.
2011. aug. 17. 20:46
13/15 anonim válasza:
más dolog mikor felraknak egy csont sovány anorexiás lányról képet, hogy az "mennyire inspiráló", mint egy karcsú, de izmos, formás lányról. az lenne a jó ha mindenkit inkább a második inspirálna. én szeretem a thinspo képeket, de meg kell tanulni kiszűrni belőlük a normális, egészséges testalkatúakat, hogy az legyen a célunk, hogy fittek, karcsúak legyünk.
14/15 anonim válasza:
Amit az utolsó mond, ahhoz nem a thinspo hanem inkább a fitspo jó:) Ők sportosak, edzettek, izmosak, a thinspo gyakran inkább a légies, izomtalan, gyakran anorexiás lányokat jelenti :/
[link] :)
15/15 anonim válasza:
Ezek a képek tönkretették az önképemet 12 éves koromtól kezdve,ami máig nem múlt 19éves koromra.Nem ajánlom senkinek,főleg nem nagyon fiatal lányoknak,mert ha annyira befolyásolják őket azt fogják hinni,hogy az extrasoványság a normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!