Miért érzem ennyire rosszul magam plusz öt kilóval?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 58 kg. Nem vagyok kövér, de azért kéne fogynom. Viszont egyszerűen borzasztóan érzem magam, most is mindjárt elkap a sírógörcs. Tudom, hogy nemnormális, hogy ennyi miatt így érzem magam, de nem tudok mit csinálni. Fogyózok, de nekem mindig lesz egy kis hasam.2011. aug. 15. 20:16
11/12 anonim válasza:
A súlyod most teljesen normális. A hízástól való félelem pedig anorexiás tünet. Fogadd el magad, NEM VAGY KÖVÉR.
12/12 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy normális a súlya?!
Látod a testösszetételét? Hogy mennyi rajta az izom és mennyi a zsír? Mert ezek a fontosak, nem a kg.
Lehet valaki 58 kilósan nádszálkarcsú és lehet valakinek hurkás hasa is ilyen súllyal.
Mondjuk az tényleg nem normális, hogy így aggódsz. Hiszti helyett, folytasd a diétát, pontosabban az életmódváltást vagy járj utána alaposabban mit és mikor kellene enned.
Ha ennyire félsz a hízástól, ne engedd el magad, hanem figyelj oda mindig az étkezésre. Meg lehet találni az aranyközéputat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!