Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem ennyire rosszul...

Miért érzem ennyire rosszul magam plusz öt kilóval?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 58 kg. Nem vagyok kövér, de azért kéne fogynom. Viszont egyszerűen borzasztóan érzem magam, most is mindjárt elkap a sírógörcs. Tudom, hogy nemnormális, hogy ennyi miatt így érzem magam, de nem tudok mit csinálni. Fogyózok, de nekem mindig lesz egy kis hasam.
2011. aug. 15. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ne siránkozz hanem ugrás tornázni. ha minden nap 1 órát sportolsz és kicsit visszafogod a szénhidrátokat simán lemehet az 5 kiló.
2011. aug. 15. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok 60kg és hízni szeretnék, túl vékonynak érzem magam. Hogyan sikerült 5 kilót híznod? Egyébként ha néhány napig keveset eszel akkor lemegy a hasad, majd folyamatosan a normális mennyiséget..
 3/12 anonim válasza:
Lehet hogy bűntudatod van amiatt hogy tudod hogy sportolnod, diétáznod kéne de még nem kezdted el, vagy csak magas elvárásaid vannak a külsőddel kapcsolatban, de ez nem baj. Ha az emberen kis felesleg van hajlamos azt hinni hogy ő ilyen és hogy mindig lesz "egy kis hasa", de szerintem biztosan eltűnne ha diétáznál és futnál.
 4/12 anonim ***** válasza:
Tornázz! 5 kiló nem a világ, ha nem is koplalsz, csak 6 után nem eszel, meg visszaveszel picit a mennyiségből, napi fél-1 óra torna, és 1-1,5 hónap alatt simán lemegy!Fiatal vagy, nincs rajtad 25-30 kiló háj, tegyél ellene és kész! Hasizom gyakorlatok, kardió edzés és menni fog. Kitartás kérdése az egész
 5/12 anonim ***** válasza:

Addig örülj! Én addig fogyóztam, míg lement a kis hasam.

Eredmény: minden bordám kiáll, semmi izmom, semmi mellem, se seggem, és a mikulás is kerül. Megérte? Nem. És mindig rosszul vagyok, mert tönkrecs.sztem az emésztésem.

2011. aug. 15. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te is barbibabán nőttél fel, illetve az hogy nem dicsér az apukád eleget. Különben meg van két unokatesóm akik 130, 150 kg-ak, na azok hogy érezhetik magukat. Szedd össze magad, gyönyörű van, fiatal találj magadnak hobbit ami eltereli a felesleges dolgokról a figyelmed.35/N
2011. aug. 15. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Megértelek, én is rosszul érzem magam, ha feljön pár kiló,de hidd el a sírásnál sokkal jobb és hatásosabb a felülések meg a futás! Hajrá! És nincs vacsi meg nasi!!!
2011. aug. 15. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne siránkozz, inkább tegyél is ellene.

Diétázz normálisan!, mellette sportolj. Olyan pedig nem létezik, hogy marad hasad és nem tudod leadni. Ha a szervezeted már mindenhonnan felhasználta a zsírt, a hasadról fogja. Csak ehhez idő kell.

2011. aug. 15. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy?
2011. aug. 15. 20:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Elkezdtem már a sportot és a fogyókúrát de előző alkalommal is 4 hónapba telt mire szép vékony lettem. (nem anorexiás, csak -5 kg). 167 cm vagyok. Köszi a válaszokat!
2011. aug. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!