Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalás után hogy tovább,...

Koplalás után hogy tovább, hogy ne jöjjenek vissza a kilók?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
rengeteg sport és felejtsd el a szénhidrátos ételeket. ezért rácseszés a koplalás (mondom én saját tapasztalattal) én 3-4 hónapig alig ettem, le is fogytam rendesen már-már betegesen mivel előtte sem voltam kövér. aztán szépen elkezdtem enni,nem túl sokat még így is kevesebbet mint az átlag. 2 hónapon belül visszahíztam jópár kilót, de nem is ez a lényeg. hanem a testem olyan szinten elzsírosodott hogy az hihetetlen. most hiába sportolok rengeteget nem vagyok feszes, a belső combom szinte lötyög, nem tudok felvenni egy rövidnadrágot mert nagyon gáz a lábam. előtte simán hordtam minit és rövidnacit most nem tehetem meg pedig kevesebb kiló vagyok mint amiről indultam. szóval ha koplaltál akkor elvesztetted a legtöbb izmodat és helyette szében zsírt fogsz felszedni....
2011. aug. 15. 16:31
 2/6 A kérdező kommentje:
KERESEK FEL DIETETIKUST?
2011. aug. 15. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
meddig koplaltál, hány kiló vagy most és mennyiről indultál? én azt mondom hogy kezdj el rendesen kis adagokat enni. naponta többször és kezdj el sportolni. ne állj át hirtelen rendes menüre kicsit szoktasd a gyomrod,szépen fokozatosan. valamennyit így is vissza fogsz szedni(ha nem mindet) viszont ha sportolsz és mellette rendesen kiegyensúlyozottan eszel akkor lehet még szép tested.
2011. aug. 15. 16:52
 4/6 A kérdező kommentje:

110kilóról most vagyok 71kiló 2 éve fogyozok

176cm 18L de 60kiló szeretnék le fogynom kell még?

mit tegyek?

2011. aug. 15. 16:54
 5/6 TOMAtm ***** válasza:

[link] első ezért nem jó a koplalás.

kérdező,szerintem neked sima aerob mozgás elég.a magasságodhoz nem sok a 60kiló.

2011. aug. 15. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:
még nem vagyok 60 kiló,71 vagyok 60szeretnék lenni
2011. aug. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!