Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este 6után is szabad enni?

Este 6után is szabad enni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 15:45
1 2
 11/16 bix ***** válasza:

"Csak hogy nem mindenki testépítő, van aki fogyni szeretne... "

jah és van aki lesajnálja hogy izmot vagy zsírt veszít. így lehet csak az igazi telibesz@rt zokni alakot elérni. nem kell testépítőnek lenni hogy belásd, az izmok nem feltétlenül fölöslegesek, vagy ne rinyálj a végén hogy jaj feszesedni szeretnék. mitől lennél feszes? a pangó glikogén raktáraktól? így simán le lehet menni 30 kilóra aztán még mindig remeg a combod járás közben, lapos a feneked, és a karod olyan vastag mint a csuklóm. az aztán sexy...

2011. aug. 15. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:

joghurt??? nem ertem ti miert vagytok ugy el a joghurtal..? egyaltalan milyen joghurt?... cukros? vagy nm ertem a joghurtokba is kb olyan zsir es kaloria van hogy na... m1 :) te tudod;)

Jaaj es igyvan nem mindenki testepito akar lenni;)

es.. mindenki azt a valaszt fogadja el amelyiket akarja.. na meg azzal nyugtassa majd magat amivel akarja:D

2011. aug. 16. 08:29
 13/16 A kérdező kommentje:
te h*lye vagy? natúr joghurt. és k4rvára nem annyi benne a kalória mint egy gyümölcsösbe. :)
2011. aug. 16. 09:08
 14/16 anonim ***** válasza:
hat hallod edes bogarkam:D azt eszel amit ohajtasz :D felolem ;) :)) nekem edes mindegy nem az en gyomromba megy :)
2011. aug. 16. 13:23
 15/16 bix ***** válasza:

a kalória mellett meg kéne tanulni egyéb hasznos szavakat. pl fehérje.

én túrót eszek este, lefekvés előtt gyak, ez közel 500 kalóriát jelent de 100 g fehérje önmagában, ami lassú felszívódású... jah ez fél kiló zsírszegény túróban van, és kb egy 50 kilós nőnek már csak ez a mennyiségű fehérje tökéletesen elegendő lenne akár tömegeléshez is:D

nem csak a kalóriákra kell odafigyelni, persze én viszonylag extrém eset vagyok, de a példa az példa. 250 g túróval is lehet fogyni, és az alacsony vércukros időszakban amíg alszol kellőképpen "védi" az izmokat a lebomlástól, ami nem mindegy

2011. aug. 16. 13:38
 16/16 TOMAtm ***** válasza:
pontosan igy van,nem értem egyeseknek miért ilyen csökagyú a felfogásuk.azért kell megenni hogy ne az izmokból nyerje ki a proteint a szervezet amíg alszol,hanem a túróból.mivel az izmok égetik el másnap is meg mindig a kalóriákat ezért KELL rájuk vigyázni.ha te nem eszel este 6 után nekem attól nem lesz se rosszabb se jobb,de hülyeséget csinálsz,nem véletlenül irtunk.
2011. aug. 16. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!