Este 6után is szabad enni?
"Csak hogy nem mindenki testépítő, van aki fogyni szeretne... "
jah és van aki lesajnálja hogy izmot vagy zsírt veszít. így lehet csak az igazi telibesz@rt zokni alakot elérni. nem kell testépítőnek lenni hogy belásd, az izmok nem feltétlenül fölöslegesek, vagy ne rinyálj a végén hogy jaj feszesedni szeretnék. mitől lennél feszes? a pangó glikogén raktáraktól? így simán le lehet menni 30 kilóra aztán még mindig remeg a combod járás közben, lapos a feneked, és a karod olyan vastag mint a csuklóm. az aztán sexy...
joghurt??? nem ertem ti miert vagytok ugy el a joghurtal..? egyaltalan milyen joghurt?... cukros? vagy nm ertem a joghurtokba is kb olyan zsir es kaloria van hogy na... m1 :) te tudod;)
Jaaj es igyvan nem mindenki testepito akar lenni;)
es.. mindenki azt a valaszt fogadja el amelyiket akarja.. na meg azzal nyugtassa majd magat amivel akarja:D
a kalória mellett meg kéne tanulni egyéb hasznos szavakat. pl fehérje.
én túrót eszek este, lefekvés előtt gyak, ez közel 500 kalóriát jelent de 100 g fehérje önmagában, ami lassú felszívódású... jah ez fél kiló zsírszegény túróban van, és kb egy 50 kilós nőnek már csak ez a mennyiségű fehérje tökéletesen elegendő lenne akár tömegeléshez is:D
nem csak a kalóriákra kell odafigyelni, persze én viszonylag extrém eset vagyok, de a példa az példa. 250 g túróval is lehet fogyni, és az alacsony vércukros időszakban amíg alszol kellőképpen "védi" az izmokat a lebomlástól, ami nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!