Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este 6után is szabad enni?

Este 6után is szabad enni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 15:45
1 2
 1/16 bix ***** válasza:

KELL

főleg fehérjét, ha lehet lassú felszívódásút.

2011. aug. 15. 15:50
 2/16 A kérdező kommentje:
alma + joghurt úgy jo?
2011. aug. 15. 15:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azt mondták hogy lefekvés előtt 3 órával egyek. Most akkor nem értem, és miért lassú felszívódásút??
2011. aug. 15. 15:55
 4/16 bix ***** válasza:
mert a szervezeted alvás közben is emészt. akkor is van energiaszükséglete, és ha kaja nélkül hagyod akkor gyakorlatilag koplal. az pedig semminek se jó. alapvető tévhit hogy nem szabad enni lefekvés előtt. régen se tudom miért találták ki. tény hogy nem kell bezabálni, de pl egy 250 grammos túrót ha betolsz akkor az szépen lassan szívódik fel, kevés kalóriát tartalmaz, így zsírt is bontasz.
2011. aug. 15. 15:59
 5/16 anonim ***** válasza:
6utan nem mozogsz.. zsirra alakul amit eszel... es ha nem eszel a majad is pihen.. es nem emeszt folyton ;) en mar 3eve nem eszek 6 utan es nem is hizok :)
2011. aug. 15. 17:33
 6/16 TOMAtm ***** válasza:

bix leírta miért kell enni.

képzeld előző válaszoló én meg lefekvés előtt közvetlen eszem és nem alakul zsírrá,nem vagyok kövér és hájas sem.na akkor most mivan. [link]

olvasgassál.

2011. aug. 15. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:
43%

ez nagyoon erdekes... fiu vagy? testepito? hizekony?

na mert en hizekony vagy es ettem este 6utan regen.. es persze nm zaabalva megis sikerult elhiznom ! amiota meg nem eszek 6utan visszament a sulyom a normalisra ;) na ezt kepzeld :D:Dolálá...

2011. aug. 15. 18:58
 8/16 TOMAtm ***** válasza:

igen fiú vagyok,hízékony és mégsem hízok,mert nem szénhidrátot kell enni hanem fehérjét.a fehérjéből nem lesz zsír mert nem abból van.vasból nem tudsz fakarikát csinálni.a fehérje védi meg az izomzatod attól h a kortizol(ami a diéta alatt igen szépen termelődik)lebontsa az izmaid.szóval ha nem értesz hozzá ne okoskodj,kicsit többet konyítok ehhez mint te.

ezzel le is zártam a vitát.nem irok ide többet.a lényeg úgyis itt van.

2011. aug. 15. 19:37
 9/16 anonim ***** válasza:

Csak hogy nem mindenki testépítő, van aki fogyni szeretne...

Am én is így fogytam hogy este már nem ettem...

2011. aug. 15. 20:43
 10/16 A kérdező kommentje:
Én eszek este hat után, persze nem ilyen zsiros dolgokat joghurt(natúr) meg egy alma. És fogyok!
2011. aug. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!