Írnátok étrendet ehhez a kalóriabeviteli mennyiséghez?
Én ugyan hízni vágyok, de látom, hogy az itt írók értik a számolgatós kajálás rejtelmeit :) Csak példaként kellene nekem egy nap viszonylagos étrendje, mert nem igazán tudom viszonyítani mennyi az annyi. Csokit és egyéb nassolnivalókat csak nagyon ritkán eszem, szóval a standard kaják jöhetnek.
Testsúlyom növeléséhez 2239.43 kalóriára van szükségem naponta.
Alapvető dolgok: a súlynöveléshez napi 2g/ ttkg fehérjére van szükséged. (ha sportolsz, ha nem akkor csak 1,5/ttkg ra)
Szénhidrátot és fehérjét egyszerre fogyassz.
PL: reggeli: zabpehely-tej, túró-méz-dió, korpászsemle-felvágott, virsli, stb.
Ebéd: csirkemell, rizs, vagy pulymell, hal és krumpli.
Tészta húsos szósszal.
VacsI: ugyanaz mint ebédre. vagy tojásrántotta, omlett.
A kalóriákat számold ki magadnak.
És nézz utánna egy testépítő oldalon a dolgoknak.
Ha hízni akarsz akkor NE végezz kardioedzést, csak súlyzósat. Lány vagy vagy fiú?
Lány vagyok. Az első válaszoló linkjén utánanéztem az eddigi napi adagomnak, és a kalóriabevitelem 1400-1500 között mozgott :( még 700 kalória kellene minden napra.
Amúgy a 23 évemhez és a 164 centi magasságomhoz 45 kiló vagyok.
Reggeli: Fonott kalács vajjal +lekvár, tejeskávé, nutella (nem az összes:P)vagy bármilyen péksüti
Tízórai: Gyümölcs
Ebéd: Valami frissensült(sültkrumpli, rántott dolgok) vagy tészta(mondjuk sztrapacska, vagy pizza)
Uzsi: Egy csoki(Mars, Snickers, vagy amit szeretsz)
Vacsi: Az ebédhez hasonló
Lefekvés előtt is ehetsz, ha kívánsz valamit (mondjuk egy bögre tej)
Na, hát ez biztos hízlal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!