Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az nagyon kövér, aki 21 éves,...

Az nagyon kövér, aki 21 éves, 163 cm magas, és 84 kg?

Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
igen.
2008. márc. 5. 07:31
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

BMI 31,62: súlyos elhízás.

(elvileg lehetsz vasgyúró is, hatalmas izmokkal, de azért ez nem tartom valószínűnek)

2008. márc. 5. 07:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy nagyon, az attól is függ, milyen a csontozatod. Én 22 évesen, 170 cm magasan, 82 kilósan nem voltam nagyon kövér, inkább csak telt. De nekem iszonyú erős a csontozatom. 48-as ruhát hordtam, az átlag olyan 44-es.

Amúgy meg az a fontos, hogy szeretni tudod e magadat. Elárulom: még a fogyozás is jobban megy, ha elfogadod és szereted magadat.

2008. márc. 5. 15:14
 4/11 anonim válasza:
100%
Hát csak látod magadon.. A számok alapján "kövér vagy" de ez nem jelent mindent.
2008. márc. 5. 20:01
 5/11 anonim válasza:
81%
ha fiú vagy, akkor nem gáz. és a kérdésből nem derült ki ez ;)
2008. márc. 5. 21:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2008. márc. 5. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Ha srác lennél mást mondanék, de akámilyenek a testarányaid /végtagok hossza, izomtapadások helyei/ , a felesleg nagyrésze bizony víz és testzsír. Ha nem lenne rajtad zsír szinte semmi , ekkora testsúllyal akkor indulhatnál a világ legizmosabb női között, pláne ekkora testmagasság mellett. Ehhez nem kell BMI, hogy megállapítsam. Tehát elmondható hogy igen kövér aki 163 cm és 84 kg lány létére.
2008. márc. 6. 14:01
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Tök mindegy milyen a csontot, akkor is kövér vagy. és fiatal. minimum 15 kilo felesleged van. holnap menj úgy suliba dolgozni hogy egész nap viselj 15 kg feleseleget. de ne vedd le magadról. aztán nézd meg milyen a 15 kg nélkül, ha 15 kg-t lefogynál sokkal jobban éreznéd magad, pl szivesebben csinálnál minden olyan dolgot amihez mozgás kell. lehetsz te csinos ennyi kiloval is de a közérzeted sokkal jobb lenne 15 kg nélkül.
2008. márc. 6. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy kövér vagy -e, a legjobban tükörbenézéssel tudod tesztelni. Ettől a BMI.- től mindíg kiakadok, mert szerinte én erősen elhízott vagyok (182cm, 112kg.33 év) közben csak gyúrok, és tömegnöveléskor felugrik 5-6 kiló zsír, amit le is adok szálkásításkor. Próbálj inkább testzsírszázalékot mérni, ami nőknél 30 % alatt normálisnak mondható.

Vigyázat! az otthoni mérlegek (párezer Ft.) NEM testzsírt mérnek, hanem BMI-t. Igazi testzsírmérést csak orvosnál tudsz csináltatni.

2008. márc. 7. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Kezet foghatok veled azt hiszem

25 év

165 magas

80 kg

Nincs sok tapasztalatom fogyózás terén , de anuykám koplalással és akupunktúrával leadott vagy 45kg-ot.

Akaraterő akaraterő...mondogatja.

Nekem nincs sajnos.

A szomszédom az orrom előtt fogyott le vagy 10 kg-ot csak futással !

Mindeneste kiment kocogni, és mindig csak amennyit birt, aztán kicsit még többet még többet.

És itt van előttünk nádszálként. 30on felüli.

Azt mondom jó társasággal élmény a kocogás és észrevehető a fogyás.

sajnos nekem nincs társam,nincs kivel csinálnom. :(

2008. márc. 10. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!