Az nagyon kövér, aki 21 éves, 163 cm magas, és 84 kg?
BMI 31,62: súlyos elhízás.
(elvileg lehetsz vasgyúró is, hatalmas izmokkal, de azért ez nem tartom valószínűnek)
Hát hogy nagyon, az attól is függ, milyen a csontozatod. Én 22 évesen, 170 cm magasan, 82 kilósan nem voltam nagyon kövér, inkább csak telt. De nekem iszonyú erős a csontozatom. 48-as ruhát hordtam, az átlag olyan 44-es.
Amúgy meg az a fontos, hogy szeretni tudod e magadat. Elárulom: még a fogyozás is jobban megy, ha elfogadod és szereted magadat.
Azt hogy kövér vagy -e, a legjobban tükörbenézéssel tudod tesztelni. Ettől a BMI.- től mindíg kiakadok, mert szerinte én erősen elhízott vagyok (182cm, 112kg.33 év) közben csak gyúrok, és tömegnöveléskor felugrik 5-6 kiló zsír, amit le is adok szálkásításkor. Próbálj inkább testzsírszázalékot mérni, ami nőknél 30 % alatt normálisnak mondható.
Vigyázat! az otthoni mérlegek (párezer Ft.) NEM testzsírt mérnek, hanem BMI-t. Igazi testzsírmérést csak orvosnál tudsz csináltatni.
Kezet foghatok veled azt hiszem
25 év
165 magas
80 kg
Nincs sok tapasztalatom fogyózás terén , de anuykám koplalással és akupunktúrával leadott vagy 45kg-ot.
Akaraterő akaraterő...mondogatja.
Nekem nincs sajnos.
A szomszédom az orrom előtt fogyott le vagy 10 kg-ot csak futással !
Mindeneste kiment kocogni, és mindig csak amennyit birt, aztán kicsit még többet még többet.
És itt van előttünk nádszálként. 30on felüli.
Azt mondom jó társasággal élmény a kocogás és észrevehető a fogyás.
sajnos nekem nincs társam,nincs kivel csinálnom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!