Mit csináljak? Meg fogok bolondulni.
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 170 cm 70kg :/ már egymilliószor elhatároztam,hogy lefogyok,egy hete azt csinálom,hogy 5x eszek,keveset,6 után nem eszek semmit,sportolásra meg nincs már erőm,ugyanis a nyarat a nagyszüleimnél töltöm,minden nap segitek nekik,meg minden 6 kor kelek este már hulla vagyok :/ volt egy osztálytársnőm ő ducibb volt mind én most pedig olyan jó alakja van.Valamelyik nap láttam,el is sirtam magam,mert mellette meg se állhatok :/ő mindig 5,00 átlagú volt,mindenbe lekörözött,de ducibb volt,tőle jobban néztem ki,most meg sovány és még ebbe is legyőzött...Barátnőim felvehetnek mini nadrágot,szoknyát én pedig nem,ők nem hiznak,szó szerint zabálnak,fornettis kaját esznek én meg ha rá is nézek már hizok :( szeptembertől el szeretnék kezdeni keményen fogyózni,de akkor pedig suli van,sportra nem jut időm minden este :/ mit csináljak?? válaszokat előre is köszönöm!15/L2011. aug. 12. 00:53
21/21 anonim válasza:
NA TE TÉNYLEG NAGY GÁZ VAGY!MINDENRE KIFOGÁSOKAT KERESEL ÉS MINDENBE BELEKÖTSZ ÉS IRIGY VAGY!!!ELMONDOK NEKED VALAMIT!! SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM FOGSZ ÍGY LÉRNI SEMMIT!!MINDENKI SZÉPEN LASSAN JOBB LESZ NÁLLAD!!!!utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!