Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Meg fogok...

Mit csináljak? Meg fogok bolondulni.

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 170 cm 70kg :/ már egymilliószor elhatároztam,hogy lefogyok,egy hete azt csinálom,hogy 5x eszek,keveset,6 után nem eszek semmit,sportolásra meg nincs már erőm,ugyanis a nyarat a nagyszüleimnél töltöm,minden nap segitek nekik,meg minden 6 kor kelek este már hulla vagyok :/ volt egy osztálytársnőm ő ducibb volt mind én most pedig olyan jó alakja van.Valamelyik nap láttam,el is sirtam magam,mert mellette meg se állhatok :/ő mindig 5,00 átlagú volt,mindenbe lekörözött,de ducibb volt,tőle jobban néztem ki,most meg sovány és még ebbe is legyőzött...Barátnőim felvehetnek mini nadrágot,szoknyát én pedig nem,ők nem hiznak,szó szerint zabálnak,fornettis kaját esznek én meg ha rá is nézek már hizok :( szeptembertől el szeretnék kezdeni keményen fogyózni,de akkor pedig suli van,sportra nem jut időm minden este :/ mit csináljak?? válaszokat előre is köszönöm!15/L
2011. aug. 12. 00:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

Hu, Fruits irigyellek, én is mindig ilyen jól akartam beosztani az időmet :D

Attól függetlenül én az egyik legerősebb középsuliba járok francia-humán szakra, szóval van mit tanulni jócskán, mondanom sem kell. De ettől függetlenül én is mindennap beiktattam 1-másfél, hétvégén, és most nyáron 2 órás edzéseket. És emellett amíg jó idő van, apával szinte mindennap megyünk kerózni. A biciklizést úgy oldottam meg, hogy mikor hazaértem, nem az volt az első hogy facebookozok, hanem az hogy kávéztam:DD na jó, de ezután rögtön mentünk is biciklizni, és mire hazaértünk frissült fejjel ültem neki a 3-4 órán keresztül tartó tanulásomnak:D És igen, volt hogy fél 10-10 óráig tanultam, de ha mást nem, valami háromnegyed órás edzést, akkor is csináltam. És miért? Mert AKARTAM! Igaz, hogy így 1-2 órával kevesebbet aludtam, de másnap akkor is jobban éreztem magam, hogy "ez az! tegnap is tettem valamit az alakomért és ma is fogok!" ennyi.. Ha valamit mindenképp akarsz, akkor menni fog. És nem csak a tanulásból és a sportolásból állt az életem, meg nem is csak a kávézásból :D Minden pénteken vagy szombaton elmentünk a barátokkal kocsmázgatni. Hiába hizlal az alkohol,semmivel nem lettem több kiló másnapra. És igen, mellette a barátommal is találkoztam, majd most is fogok suliidőben is. Persze nem kell este felzabálni a hűtőt. Én például este nem is eszek, max. egy natúr joghurtot. De persze ez nem egységes, kinek hogy tetszik a dolog.

És összegezzük így végezetül: tanultam, tehát az iskolai teendők kipipálva, bicikliztem, tehát aktívan pihentem, lefekvés előtt edzettem, tehát kalóriát is égettem, nem kell itt konditerembe menni, összeszedegettem a jó öreg kis edzésprogramokat tartalmazó DVD-ket, és emellett ha röhögni akartam, az ágyból megnéztem egy South Parkot. Pénteken kocsmáztam, tehát barátokkal voltam, jól éreztem magam, találkoztam a barátommal, megint csak jól éreztem magam, ápoltam a párkapcsolatot.

Kérdem én: mi hiányzik még?

Semmi! Ha nagyon akarod, meg tudod csinálni, és igen, nekem is voltak ilyen problémák, hogy a hajszálvékony barátnők fölveszik a mini sortot, meg tömik magukat csokival és nem híznak. Én hízok tőle, elfogadtam. Mint ahogy azt is, hogy nekem figyelni kell az étkezésemre, mert hízékony vagyok. Ez van, na és?

A lényeg, hogy rászántam magam, és már én is veszek föl rövidebb dolgokat. Nyilván hoznom kellett annyi áldozatot, hogy este pedig nem tömöm magamba a kaját, és mozgok. Valamit valamiért. Megéri? Meg!!

Szóval ha szépen rászánod magad, akkor sikerülni fog, csak annyi hiányzik, hogy átalakítod a napirended, és úgy szervezed, hogy jó legyen.

Sok sikert!

2011. aug. 12. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Fruits Punch Samurai: te valami időgépben ülsz? ahogy számoltam 6 óra plusz az elfoglaltságaidon túl, fél 4-kor hazaérsz, ha egy percet sem hagysz ki, az akkor este fél 10, és még csajozol is, meg főzöl, meg segítesz otthon, és ez heti 6-szor, :D :D :D no komment
2011. aug. 12. 10:42
 13/21 anonim ***** válasza:
19%
kérdező gondolom te is olyan kis irigykedő rib i vagy mint a korosztályod,más lányokra féltékenykedtek,kibeszéled.MIÉRT FÁJ H AZ OSZTÁLYTÁRSAD LEFOGYOTT STB? nyilván ő tett érte h fogyjon,de rinyált mint te!!!SZÁNALOM
2011. aug. 12. 10:48
 14/21 anonim ***** válasza:
4%
kérdező gondolom te is olyan kis irigykedő rib i vagy mint a korosztályod,más lányokra féltékenykedtek,kibeszéled.MIÉRT FÁJ H AZ OSZTÁLYTÁRSAD LEFOGYOTT STB? nyilván ő tett érte h fogyjon,de nem rinyált mint te!!!SZÁNALOM
2011. aug. 12. 10:48
 15/21 anonim ***** válasza:
8%
kérdező gondolom te is olyan kis irigykedő rib i vagy mint a korosztályod,más lányokra féltékenykedtek,kibeszéled.MIÉRT FÁJ H AZ OSZTÁLYTÁRSAD LEFOGYOTT STB? nyilván ő tett érte h fogyjon,de rinyált mint te!!!SZÁNALOM
2011. aug. 12. 10:50
 16/21 anonim ***** válasza:
49%

72%-os, nem nincs időgépem, bár sokszor jól jönne. Ja és tudtam gyakorikérdéseken lógni is! :D Mindent meg lehet oldani csak tudni kell, hogy szervezd be a dolgokat... És a legnagyobb poén az egészbe, hogy baromira figyeltem az alvásra is mert ugye súlyzós edzés mellé kell a regeneráció :)

A csajozást pihenőnapra, illetve hétvégékre szerveztem. A főzés szintén suli előtt ment (rizs 15 perc és kész :)), kivéve a hús mert azt felraktam azt elmentem kondizni :D 3 óra alatt megsült, csak a vízzel kellett játszani, hogy ne égjen sz4rrá :)

Szerencsére már így okj-s képzésen lazább a dolog :)

2011. aug. 12. 11:03
 17/21 A kérdező kommentje:
10:50 te meg gondolom,hogy hülye vagy ha mindent 3x leirsz.elmehetsz oda...A R I B I fogalmát drágám te nem ismered,ezt is valamilyen szőke pics* irta...
2011. aug. 12. 12:17
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

akkor MIÉRT FÁJ H AZ OSZTÁLYTÁRSAD LEFOGYOTT ?

erre adj választ kis köcs....ög

2011. aug. 12. 13:41
 19/21 A kérdező kommentje:
1.a köcsög szó fiukra szokták használni,nem lányokra te idióta.2.nekem nem az fáj,hogy ő sovány,hanem az,hogy mindig ő a jobb,szüleim is állandóan dicsérik,de teszek én ellene...Pont az ilyen hülyéktől kapok erőt,amilyen te vagy!
2011. aug. 12. 13:46
 20/21 anonim ***** válasza:
31%
Én is a nagymamámnál töltöm az időmet és reggel 6kor megyek futni és este 8 kor is(reggel simán elmehetsz futni),föl kéne emelni a seggedet.Azt sem hiszem el,hogy szeptembertől nem tudsz sportolni az iskolátokban nincsenek sportolási lehetőségek?
2011. aug. 12. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!