Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Meg fogok...

Mit csináljak? Meg fogok bolondulni.

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 170 cm 70kg :/ már egymilliószor elhatároztam,hogy lefogyok,egy hete azt csinálom,hogy 5x eszek,keveset,6 után nem eszek semmit,sportolásra meg nincs már erőm,ugyanis a nyarat a nagyszüleimnél töltöm,minden nap segitek nekik,meg minden 6 kor kelek este már hulla vagyok :/ volt egy osztálytársnőm ő ducibb volt mind én most pedig olyan jó alakja van.Valamelyik nap láttam,el is sirtam magam,mert mellette meg se állhatok :/ő mindig 5,00 átlagú volt,mindenbe lekörözött,de ducibb volt,tőle jobban néztem ki,most meg sovány és még ebbe is legyőzött...Barátnőim felvehetnek mini nadrágot,szoknyát én pedig nem,ők nem hiznak,szó szerint zabálnak,fornettis kaját esznek én meg ha rá is nézek már hizok :( szeptembertől el szeretnék kezdeni keményen fogyózni,de akkor pedig suli van,sportra nem jut időm minden este :/ mit csináljak?? válaszokat előre is köszönöm!15/L
2011. aug. 12. 00:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Miért nem jut időd? Azt ne mondd, hogy nem töltesz napi minimum fél órát a gép előtt (mondhatod, de nem fogom bevenni). Na, akkor azt a fél órát szépen áldozd fel a sport és fogyás oltárán. Szerinted az osztálytársad hogy fogyott le? Akaraterővel és kitartással. Amíg benned ez nincs meg, hiába mondunk bármit is.

És honnan tudod majd, hogy készen állsz? Onnan, hogy nem kifogást keresel, hogy miért nem, hanem csinálod, bármi áron...

2011. aug. 12. 01:04
 2/21 A kérdező kommentje:
a nagyszüleimnél nincs számitógép,szóval nem szoktam lógni rajtam.Ma jöttem este haza,holnap már megyek is vissza(falun laknak)
2011. aug. 12. 01:07
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni akarok, de nyár van, így este 10-kor is kimehetsz akár futni. Annyira hulla meg nem lehetsz, ha 1 után még itt netezel. Szóval még mindig csak a kifogás.
2011. aug. 12. 01:10
 4/21 A kérdező kommentje:
Már egy hete nem voltam itthon,muszáj neteznem.nem kifogás,de nem baj....
2011. aug. 12. 01:14
 5/21 anonim ***** válasza:

Meddig vagy suliba??? Gondolom max 4 körül már otthon vagy, nem kell elmenned otthonról edzeni stb. Elég ha otthon tornázol vagy estleg biciklizel vagy futol kint egy kicsit amikor időd engedi! De ha fél órával hamarabb kelsz fel vagy később fekszel le akkor simán van időd 1 kicsit tornázni! Rengeteg videó van neten de magadtól is "kitalálhatsz" gyakorlatokat! Ha gondolod írhatsz nekem privátba és csinálhatnánk együtt és megbeszélnénk ki mikor mit csinált, mit evet...! Nálam az a gond hogy nem birok enni, 75 kiló vagyok és csak 160 cm de 1 nap csak egyszer birok enni és akkor is kevese de max 2-szer! Nekem főleg a kajálással van a gond és nem a mozgással! :(

19L

2011. aug. 12. 01:28
 6/21 A kérdező kommentje:
reggel 7re megyek,vagyis negyed 7 kor indulok,hogy odaérjek,és 3kor jövök.Ha d.u os vagyok,akkor 13-30ra megyek és csak este későn jövök,hogy mikor azt nem tudom,szeptemberbe kezdem a középsulit :S ám köszi a választ!üdv
2011. aug. 12. 01:32
 7/21 anonim válasza:
100%
Szerintem fölöslegesen aggódsz a súlyod miatt, 170 centihez 70kg egyáltalán nem olyan vészes. Nem ettől lesz valaki igazán értékes, még akkor sem ha a tini magazinok és hasonló szarságok ezt is próbálják elhitetni veled...
2011. aug. 12. 02:30
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

Soha nem fogsz férfit magadnak. Nem csak, hogy egy kiélezett rinyagép vagy még gyenge az akaratod is. Ez szánalmas.

Én emelt infós középsuliba jártam (ami annyit tesz, hogy matek, fizika, informatika emelt szinten nyomják, informatikán belül volt legalább 5 különböző tantárgyunk a programozástól a robottechnikáig minden amit csak el tudsz képzelni minden/évbe más 5 kivéve a prog) na szóval oda jártam és érdekes mód volt időm utolsó évben is érettségi előtt heti 6x 3órás súlyzós edzést lenyomni, mellette minden nap 2 órát animézni és legalább 1 órát még játszani is a gépen. Egyedül a törim lett 3-as de az is csak azért mert vizsga közbe elküldtem a tanárt a p1csába. Ha a pontjaimat néztem volna röhögve felvettek volna egerbe programtervezőire sőt pestre és debrecenbe is. Pedig minden nap reggel 5-kor keltem mert be kellett buszoznom a városba és minden nap 15:00-15:30-kor értem haza. Ja és mindemellett csajozni is tudtam, és itthon is segítettem, sokszor magamnak főztem és volt olyan, hogy amikor úgy adódott én takarítottam, mostam, fát pakoltam stb...

Nem hiszem el, hogy nem tudsz heti 4x 1-1,5 órát rászánni arra, hogy mozogj egy kicsit! Diétázz, és rinyálás helyett szedd végre össze magad.

2011. aug. 12. 06:32
 9/21 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy hülyeség, hogy a kövérebb nők nem találnak maguknak párt. A gimiben volt egy osztáltársnőm, aki nagyon duci volt, hogy szépen fogalmazzak. Rögtön suli után férjhez is ment egy égimesszelőhöz, van 2 gyerekük, elég jó munkájuk, élnek, mint hal a vízben.

A lényeg, hogy magadnak tetszél, ezért fogyj le, ne azért, hogy a pasiknak jobban bejöjj. Gondolom, van tornaórátok, emellett napi kis torna meg a hétvégi discós hajnalig táncolás is elég kellene hogy legyen, ha okosan táplálkozol. Ne add fel, az átalakuláshoz idő kell!

2011. aug. 12. 08:24
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Fruttinak teljesen igaza van! Én azt vallom mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Vegyünk egy hülye példát. Ha egy 15-16 éves csajnak pasija lesz (nem mindenki ilyen, mielőtt belekötnétek), és a szülei tiltják tőle, akkor otthon azt mondja, hogy a suliban megemelték az óraszámot és 1 vagy 2 órával többet kell bent lennie. És a pasijával van közben, mert van ideje rá. Miért? Mert akarja!

Volt idő amikor én is azt hittem, hogy nálam elfoglaltabb tinédzser nem is létezik. Korán keltem, hogy beérjek suliba. Mindig rendesen tanultam (4,8-as átlagom volz középiskola alatt végig). Táncolni jártam, és volt egy fiúm is, akivel törődnöm is kellett. Otthon segítenem kellett, mert anyu egyedül nevel minket. A két öcsémre sokszor csak én vigyáztam. Aztán láttam pár olyan embert, akik ennél jóval többet vállalnak, mert muszáj nekik. Akkor jöttem rá, hogy én még csak fele annyira nem vagyok elfoglalt, mint ők.

Ma ugyanezeket a teendőket végzem, csak beiktattam heti 5x1,5 órás edzsét + 2x30 perc futást. És van időm. Jó most nyár van, és nem kell tanulni, de például jövő nyáron már gyakorlatra is kell mennem.

Szóval, ha le akarsz fogyni, akkor el kellene határoznod teljes mértékben. Ha megvan az akarat, akkor már csak kitartás kell. Lesznek még rossz napok!

Sok Sikert!!!

2011. aug. 12. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!