Meg fogok bolondulni?
Figyelt kérdés
Nagyon regota erlelodik bennem az ideg...nem megfelelo csalad,illetve csaladi hatter,alkoholista apa...egy idoben problemas kapcsolat.Egy ideje ugy erzem,hogy fokozatosan egyre jobban kezdek kiborulni es szabalyosan erzem,mintha kezdenek megorulni.Magamon is csodalkozom,regen nem voltam ilyen.De olyan duhkitoreseim vannak ,hogy olyankor akarkit kepes lennek elevenen megnyuzni.Nem tudom mi lesz.2011. jún. 12. 20:34
1/6 anonim válasza:
Hàny éves vagy? Az jó lenne, ha elmennél egy orvoshoz, hogy elmond neki mit érzel?
2/6 anonim válasza:
Erőt kell venned magadon,mert ha a családodon nem is,de a te életeden még változtathatsz.Probáltál már egy pszichológussal elbeszélgetni?Lehet nagyon is tudna segiteni,de lehet egy barát is,akinek minden nap kibeszélheted magadbol a nyomasztó dolgokat.
3/6 A kérdező kommentje:
21eves vagyok.Barataim nem igazan vannak,amugy sem mondanek el dolgokat,mert kesobb visszaelnenek vele.Mar volt ilyenre pelda.16eves koromba jartam a suli pszihologushoz ,mert csuklotol konyekig vagtam magam.Azota helyrejottem,de ezeket a nagy idegbeteg allapotokat nem tudom megerteni,hogy mitol jonnek elo.
2011. jún. 12. 20:43
4/6 anonim válasza:
Uristen neked gyógyitatni kell magadat. De ez màr jobb, hogy felismered a helyzeted, hogy miben vagy benne.
Az, hogy alkoholista az apa, még neked nem kellene ilyennek lenned.
Sürgõsen kérjél segitséget!
5/6 anonim válasza:
Ha mégis szeretnél egy anonim barátot, akivel csak beszélgetsz, vagy email-ezel, én nagyon szívesen meghallgatlak. :) és mivel nem ismerlek, igy nem is csalódhatsz bennem.
6/6 anonim válasza:
Szerintem valamilyen nyugtatóra biztos szükséged lenne!!!Jobb ha orvoshoz fordulsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!