Laposabb hasat szeretnék, mivel tudom elérni?
te vagy az első szerintem itt aki megkérdezte. nem is értem a kereső tényleg nem dobott semmi? hihetetlen. tudod mit akkor adok neked egy kis munkát. Csökkentett kalóriatartalmú diéta, és lehetőleg súlyzós edzések mellett végzett intervallumos futás. megsúgom mindegyik megvan a googlival. keresel egy olyan oldalt amivel nagyságrendileg kiszámolod hogy mennyi kalória kell neked, segítek annyit hogy orvoslexikon.hu-n lesz, aztán keresel egy olyan oldalt ami a kcal értékei vannak megadva a kajáknak, aztán megkeresed hogy mi az az intervallumos futás, és a body.builder-en pedig keresel egy edzéstervet magadnak.
ennyire egyszerű. vagy leírhatom neked kb 10 oldalban hogy mit egyél milyen gyakorlatokat végezz, stb.
Nos,neten már néztem de nem találtam semmi olyan hasznosat,amit használni tudnék...másokra vagyok kíváncsi akiknek ugyan ez volt a problémája,és hogy ők mit tettek..
Amúgy köszönöm,h leírtad.:))
ahham tehát akkor nem sikerült eljutni az
edzésig
az
intervallumos futáson át
a kiszámításig
és a kcal.hu ig.
itt konkrétan minden kérdésedre választ kaptál volna, vagy amit nem értesz megmagyaráztam volna szívesen, de ha 2 perc guglizás nem megy, akkor tök mindegy
érdemes még feltenni a kérdést a sport topikban, tuti segítenek:D
Tényleg köszönöm szépen.:)))
És igen 2 perc guglizás nem megy..;P
azért mert lapos hasad csak nagyon alacsony testzsír százalékon lesz. ahhoz iszonyat meló kell, ahhoz meg nem kevés tudás. elég ha nem jó a kajád és vagy soha nem fogysz annyit, vagy csak iszonyat izomveszteség mellett... szívesen segítek olyan embernek aki képes valamit legalább önállóan tenni az ügy érdekében. nagy fába vágtad a fejszédet, és ha tetszik ha nem meg kell tanulnod pár alapvetőd dolgot. ha ezek nélkül állsz neki akkor elég sok helyen el tudsz hasalni vele.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!