Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyha 17L vagyok, es kb...

Hogyha 17L vagyok, es kb 164-5.51-52 kg kozott mozgok. Es le szeretnek adni 19-ig legalabb 3-4kg az sikerulne?

Figyelt kérdés

Kerlek ne hurrogjatok le.. csak hatha kapok olyant akinek sikerult.. s biztat egy picit.

Persze ebbe beleveszem a NAPI 3-4-5 km szaladast ! hasizom.. s az evessel h kihagyom a kenyeret es keveset eszek! Szerintetek?

2011. aug. 11. 08:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Maradjunk a lehurrogásnál. Semmi gond a súlyoddal. Szaladgálj nyugodtan, megártani nem fog.
2011. aug. 11. 08:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy tovább fogynál szedj össze egy kis izomtömeget. A tömeged tök rendben...

19-ig? Esélytelen, főleg ilyen kevés kg-ból (feltételezem zsírt szeretnél leadni)

2011. aug. 11. 08:35
 3/10 anonim ***** válasza:
INKÁBB EGYÉL SOKAT ÉS SZEDJ MAGADRA 3-4 KG IZMOT MINIMUM
2011. aug. 11. 09:46
 4/10 A kérdező kommentje:
de en kovernek erzem magam... :( ez normalis??:(
2011. aug. 11. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
nem, nem normális, a testképzavaroddal keress fel egy pszichológust, az segít rajtad
2011. aug. 11. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Vagy azért érzed magad kövérnek, mert zsíros vagy, ez esetben egészséges életmód a megoldás, és sok mozgás, NEM koplalás és NEM fogyás. Nem kell a mérlegnek kevesebbet mutatnia.

Vagy pedig azért érzed magad kövérnek, mert túl sok tévét és mű sztáárt nézel. Ez esetben pedig tudom ajánlani a távirányító kikapcsológombját.

Ha tovább fogysz, egészségügyi problémáid lesznek. Hajhullás, elcsesződik a bőröd, a fogad és kimarad a menstruációd. Ez nálam még az általános fogyókúrám során is bekövetkezett, pedig 70-ről fogytam 62re, 172 cmrel. Az enyém átmeneti volt, a tiéd tartós is lehet akár.

2011. aug. 11. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó!

nagy szívességet tennél (szerintem) a világnak, de legalábbis nem kevés szerencsétlen fiatal lánynak, ha a példádat és a tapasztalatodat több hasonló témájú fórumon megosztanád! tudom időbe kerül, de igazán szép tőled, hogy ezt leírtad, és biztos hogy hasznos lenne, ha még többekkel megosztanád ezt.

2011. aug. 11. 15:21
 8/10 A kérdező kommentje:
a menstruaciom 8honapig nem jott meg aztan elvittek nogyogyaszhoz.. es adtak gyogyszert de nem hormon tablettakat.. hanem termeszetes anyagokbol gyogyszert.. es amugy sokat mozgok.. szaladok bicigli??.. de mellette szoktam csokit enni.. edesseget kivanok:( ... ezt tudnam csokkenteni? es h h testkepzavar.. :( pff olyan letezik h nagyobbnak latnam magam?
2011. aug. 11. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:01

Ő vagyok, tehát az "utolsó". Szóval, ACZÉLNAK célozva elmondanám, hogy visszaolvasva látom, kicsit félreérthetően fogalmaztam, pontosítanék: nekem csak a menstruációm maradt ki kb 1 hónapig, meg hullik is a hajam, de az valszeg a vasalástól van. Szóval a bőrömmel és a fogammal nincsenek gondjaim, de tudom, hogy komolyabb esetben ez is bekövetkezik.

Kérdező:

8 hónapig nem volt menzeszed. Ez azért eléggé jelzésértékű. Meddővé is válhatsz, ha nem vigyázol. Bár amúgy a mostani súlyod egyáltalán nem beteges még. A célod viszont már inkább.

De inkább válaszolok priviben.

2011. aug. 11. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:
nem vitatkoznék arról, hogy félreérthetőn fogalmaztál-e, én értettem. pontosan elég intő példa szerintem, ha valaki megtapasztalta ezt és megosztaná a gyerekekkel.
2011. aug. 12. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!