Hogyha 17L vagyok, es kb 164-5.51-52 kg kozott mozgok. Es le szeretnek adni 19-ig legalabb 3-4kg az sikerulne?
Kerlek ne hurrogjatok le.. csak hatha kapok olyant akinek sikerult.. s biztat egy picit.
Persze ebbe beleveszem a NAPI 3-4-5 km szaladast ! hasizom.. s az evessel h kihagyom a kenyeret es keveset eszek! Szerintetek?
Ahelyett, hogy tovább fogynál szedj össze egy kis izomtömeget. A tömeged tök rendben...
19-ig? Esélytelen, főleg ilyen kevés kg-ból (feltételezem zsírt szeretnél leadni)
Vagy azért érzed magad kövérnek, mert zsíros vagy, ez esetben egészséges életmód a megoldás, és sok mozgás, NEM koplalás és NEM fogyás. Nem kell a mérlegnek kevesebbet mutatnia.
Vagy pedig azért érzed magad kövérnek, mert túl sok tévét és mű sztáárt nézel. Ez esetben pedig tudom ajánlani a távirányító kikapcsológombját.
Ha tovább fogysz, egészségügyi problémáid lesznek. Hajhullás, elcsesződik a bőröd, a fogad és kimarad a menstruációd. Ez nálam még az általános fogyókúrám során is bekövetkezett, pedig 70-ről fogytam 62re, 172 cmrel. Az enyém átmeneti volt, a tiéd tartós is lehet akár.
Utolsó!
nagy szívességet tennél (szerintem) a világnak, de legalábbis nem kevés szerencsétlen fiatal lánynak, ha a példádat és a tapasztalatodat több hasonló témájú fórumon megosztanád! tudom időbe kerül, de igazán szép tőled, hogy ezt leírtad, és biztos hogy hasznos lenne, ha még többekkel megosztanád ezt.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:01
Ő vagyok, tehát az "utolsó". Szóval, ACZÉLNAK célozva elmondanám, hogy visszaolvasva látom, kicsit félreérthetően fogalmaztam, pontosítanék: nekem csak a menstruációm maradt ki kb 1 hónapig, meg hullik is a hajam, de az valszeg a vasalástól van. Szóval a bőrömmel és a fogammal nincsenek gondjaim, de tudom, hogy komolyabb esetben ez is bekövetkezik.
Kérdező:
8 hónapig nem volt menzeszed. Ez azért eléggé jelzésértékű. Meddővé is válhatsz, ha nem vigyázol. Bár amúgy a mostani súlyod egyáltalán nem beteges még. A célod viszont már inkább.
De inkább válaszolok priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!