Van valakinek kedve velem együtt elkezdeni norbi updatezni?
Milyen formában? Magunk főzünk vagy megveszük (nekem megvenni a drága cuccokat nem vált be - esetleg majd leírom, miért), mennyi mozgással?
Hogy gondolod, hogy "együtt"?
+ Mik a paramétereid? Magasság, súly, életkor?
Szerintem ezek másokat is érdekelnének. Mármint az, hogy hogyan csináljuk! :)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Hűha, kedves második tényleg igazad van!
Szóval én 158 cm vagyok, és 58 kg vagyok (nő). Olyan 5-6 kg-ot szeretnék leadni, és úgy gondoltam megpróbálnám a kódos módszert. Külön rendelni nem igazán szeretnék, mert arra nincsen pénzem,a családnak úgyis mindig főznöm kell.Arra gondoltam megpróbálok arra odafigyelni, hogy mikor miket egyek. Ezeket ha valakivel elméletben együtt tudnám csinálni, megbeszélni, biztatni egymást, az nekem nagyon jó lenne :-)
Kedves Első! Írtam neked privit!
Ajándékba megkaptam a Norbi Titok c. könyvet,ezek a kódok szerint nyugodtan elkezdhetek majd odafigyelni az étkezésekre, nincs ennél frissebb kiadás, igaz?
2. vagyok, láthatóvá teszem az e-mailemet.
Én is a Norbi Titok könyvet olvastam, jó lesz az, nem kell "újabb" kiadás, mert sajnos közben Norbi rájött, hogy mekkora biznisz az update, és ez sokat rontott rajta. Az első könyvben még azt írja, hogy teljesen jó bármilyen 20%-os tejföl, ne költs drága fogyis cuccokra, az utolsóban meg már az van, hogy ha nem veszel mínusz 15%-os Update Light Diet tejfölt hiperáron az ő arcképével, egyenesen meghalsz. :)
Amúgy én is azt csináltam régebben, amit írt valaki, a delet kitoltam 1-ig, 1-kor ebédeltem. Utána meg csak 1-est ettem. Jó volt így is, persze nem ettem mindig 3-ast délben, inkább ketteseket és egyeseket akkor is (szerencsére szeretem a zöldségeket, sőt, inkább azokat), de nem estem pánikba egy hármastól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!