Elkezdené velem valaki a Norbi update fogyókúrát? Együtt hátha jobban megy :D
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 23:55
1/8 anonim válasza:
Szó sem lehet róla! Menjünk inkább bicajozni helyette!
2/8 anonim válasza:
Én nem.Jah inkább bicaj, stb... Norbi update fogyó=vízzelfelfújt kenyér,vízleves,vízfőzelék,víízestészta, és egy pohár víz (ez a hatása) és pofonvágják norbit, az izompacsirtát, erre benne van a tévében hogy jól agyon verték haggyuk mááá
3/8 anonim válasza:
Szia! Ha elkezded, magadért kell csinálnod. Én is fogyózok, igaz nem Norbi módszerével, bár tőle is vettem át dolgokat, pl. délelőtt szénhidrát, délután fehérje. Nagyon fontos a rendszeres testmozgás, én például annyira rákaptam, hogy ha egy nap kimaradna, már hiányozna. Nem írtad, hány éves, hány cm, hány kg vagy, na és persze fiú, vagy lány, és hány kg szeretnél lenni. Én szívesen tartok veled, legalább bíztathatjuk egymást. Nálam a torna az dvd-re megy, plusz szabadban végzett séta (gyerkőccel csak ez megy:) plusz ellipszistréner. Néha nagyon nehéz időt szakítani rá, van hogy egyik kimarad, de a dvd-s torna az mindig megy, mert a lányom is tolerálja azt a 42 percet. Ha van kérdésed, írj:D
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Jeanette!
27 éves anyuka vagyok két gyerekkel,kb 158 cm magas és 65 kg.Régen már fogytam Norbival 10 kgt azért gondoltam hogy megint azt kezdem el.Te milyen diétát csinálsz?Mióta?Fogytál már vele?Milyen dvdre tornázol?A választ előre is köszönöm.
Niki
2011. márc. 27. 17:53
5/8 maziii válasza:
Én elkezdem veled, mert nekem se esik jól 1edül mozogni.
:D
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves mazii!
Dejó nagyon örülök neki,köszönöm.Próbáltad már ezt a diétát?Én úgy terveztem csak u1 kódú ételeket eszek.Ha gondolod priviben is beszélhetünk.
Niki
2011. márc. 27. 18:48
7/8 anonim válasza:
Én 8 hete csinálom és eddig 7 kilót fogytam.
DVD-re nem tornázom,én taposógépezek és lépcsőzöm.:)
8/8 anonim válasza:
Vettem egy bicajt pár napja és olyan helyekre megyek el vele, ahová eddig még nem mentem soha. Így a városom külterületét úgy látom, ahogy autóból soha nem fogom. Friss levegő, szépek lesznek a lábaim (izmosodok), javul a közérzetem, változik az életfelfogásom, többet mosolygok és aktívabb életet élek. Másként beszélek az emberekkel, teljesen egyben vagyok, mint soha korábban. Biztos, hogy a szobán belüli ugrabugra és a kajaevés szabályainak betartása lesz az igazi megoldás? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!