Norbi Update-program: Ki tart velem? Fogyjunk együtt!
szia! én is 17 vagyok, kb 5-6 kilót kéne leadnom :)
én szívesen veled tartok!
Szia. Én a 2 hetes diétát találtam meg Norbinál. Utána meg ha sikerül élet módot váltok. Belinkelem ide is, ha gondolod. Én 19/L vagyok. 165 centi és 62 kiló. 10et szeretnék leadni. Mindig vékony voltam, de ebben a pár hónapban elszaladt velem a ló. Én ezt fogom megcsinálni. Ha gondoljátok tartsatok velem. 7 végén megyek bevásárolni hozzá, hétfőn pedig kezdem is.
Ne haragudjatok, hogy beleszólok, csak azt szeretném mondani, hogy ennek a 2 hetes diétának semmi köze a Norbihoz! Ő pont azt mondja, hogy ne koplalj, és igaza is van. Szerintem ne csinálj butaságot, de persze a te dolgod... Sok sikert!
Egyébként én már egyszer lefogytam az Update-tel úgy 22 kilót, de sajnos egy rossz időszak miatt lassan visszajött minden. Most megint túl vagyok már -25 kg-on, ez fél év alatt ment le. Még 10 kg van hátra a végső győzelemig :)
Húú, ezt a diétát én már kétszer is elkezdtem, de a második napra mindig teljesen rosszul lettem, pedig a koplalást egyébként nem bírom rosszul, de ettől valamiért, áhh. Azóta rájöttem, hogy én csak úgy tudok fogyni, ha magamtól eszem keveset; anyukámnak viszont ponthogy csak ez a diéta jön be, amit linkeltél (ő adta nekem is).
Meg én valamiért a Norbi-dologtól sem tudtam fogyni, amikor kipróbáltam. :D Bár lehet, hogy nem csináltam elég lelkesen/sokáig, hogy eredménye legyen...
Nagyon köszi a válaszokat! :) Én egyébként már 2 éve fogytam 8 kilót, úgy hogy mindennap végigcsináltam Réka - Add önmagad 2. DVD-jét, és csak a a megszokott ételmennyiség felét ettem. Pedig ugyanúgy megettem a zsírosabb kajákat is. Aztán szépen lassan ellustultam, és visszajött 10 kiló. :S
1. válaszoló: Köszi, hogy velem tartasz, nagyon örülök neki! :)
2. válaszoló: Sok sikert a 2 heteshez! :)
Én inkább maradok a bevált módszernél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!