Nagy gond ha este edzés előtt eszek szénhidrátdús ételeket? Bővebben lent.
Eddig úgy volt hogy reggel ch bomba,zabpehely,vagy tk kenyér és ehez hasonló dolgok. Ebéd csirkemell,zöldségköret,vagy kevés rizs. Vacsi pedig edzés után soványtúró vagy csirkemell.
Viszont este 7-8 körül szoktam egy órát kardiózni,de addigra már semmi erőm sincs a reggeli ch-ból. Ezért úgy gondoltam hogy edzés előtt ennék kb 30g zabpelyhet(tehát este). Ezzel elrontanám a fogyókúrámat ha este ennék ch-t?
Hát sajna tényleg nem :/
Pedig nem koplalok,változatosan kajálok,és mégis.
Ha ezt nézem lehet a zab még segítene is mert sok rostot tartalmaz.Hátha javul a helyzet.
told a zabot, meg milyen tempóban fogysz? nem lehetne többet enned?
az edzés ugye neked megvan, most arra nem írom hogy biztos lehetne több és akkor többet lehetne enni. bár nem lenne butaság.
170cm vagyok 86kg-ról indultam, 69kg-ig heti 1 kg-t fogytam,volt hogy picit többet. Most 64 vagyok és ez a 64-69 közötti szakasz elég zötykölődősen ment. Még van hátra egy kevés.
Most akarok elkezdeni súlyzózni is(eddig a hüle fejemmel nem tettem),csak el kellene vonszolni a seggemet súlyokért. És akkor heti 2-3 súlyzós edzést gondoltam plussz maradna a heti 5-6x 60perc kardio.
amíg nincs súlyzód nyomj fekvőt meg guggolást (és persze még amire rávisz a rosszakarás)
egyébként nem vágom.. ha heti 1 kiló körül fogytál, akkor eleget kellett enned. hát, vagy nem hát, de a mozgással próbálhatnál variálni. ha beraksz még erősítő edzést, akkor valamivel többet ehetsz.. :/
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!