Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet Nicole Sherzingerne...

Hogy lehet Nicole Sherzingernek ilyen bomba alakja?

Figyelt kérdés

Mit csináljak, hogy hasonló testem legyen?

Ja és "már" 33 éves mégis sokkal feszesebb teste van mint sok tininek. Szerintetek mi a titka?

[link]

[link]

2011. aug. 9. 13:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Én még tavaj láttan Nikolt a Forma-1-en. Komolyan,élőben semmi különös nincs a csajban,észresem vettem,csak elkezdtek pöckölni hogy "nézzedmár az ott nikol sercinger". Nem mondom hogy csúnya,csak átlagos.
2011. aug. 9. 15:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
En nap mint nap latok ilyen lanyokat.Nem tudom miert olyan meglepo. Teljesen normalis. Nyilvan ok ebedre nem nokedlit esznek porkoltel,meg csulkoket,meg parizsis zsemleket. Gondolom a sok love segit nekik hogy igy nezzenek ki. De fontosak a genek is. Itt mindenki azt hiszi hogy valakinek sulyzoznia kell hogy igy nezzen ki. Nem igaz.
2011. aug. 9. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!