Hogy lehet Nicole Sherzingernek ilyen bomba alakja?
Mit csináljak, hogy hasonló testem legyen?
Ja és "már" 33 éves mégis sokkal feszesebb teste van mint sok tininek. Szerintetek mi a titka?
Hááát, én se dobom el az agyam az alakjától... Oké, vékony és feszes, de lehetne 100szor jobb is. Nagyon sok nőnek ilyen alakja van, semmi extra. Plusz 33 évesen, gyerek nélkül (?) még jó, hogy vékony, ez lenne az alap.
Neki pl. szerintem sokkal jobb alakja van. Teltebb, nőiesebb sokkal.
Ha ezen megnézed semmi különös. Pl. nézd meg a karját, még izma sincs. Simán csak nem kövér. Az első képen pl. látszik, hogy a segge konkrétan lóg. Nem azt mondom, hogy szarul néz ki, de az összerakott video klippek, meg a fotókhoz képest nem egy nagy szám, csak normális. Na meg akkora lába van, mint egy jetinek.
A video klipp azt hiszed a valóság? Szerinted akkor mikor Lady Gaga meg Britni Szpírsz bugyiban táncol, miért nem látszik, hogy full narancsbőr a pcsájuk? Mert amúgy az.
Ja, egyébként egy tanács.
Ha már mindenképp valakire hasonlítani akarsz alakilag, akkor válassz ki a környezetedből egy hozzád hasonló korú, magasságú, csontozatú és testarányokkal rendelkező csajt, akit bomba alakúnak tartasz. Na, őt kérdezd ki alaposan, hogy ő hogy érte el és tartja meg az alakját, kérd kölcsön az étkezési- és edzésnaplóját (jó esetben van neki, máskülönben nem fog tudni világosan válaszolni).
Mi a fenéért kellene modellekre meg hírességekre hasonlítani, amikor minimális utánagondolással a napnál is világosabb, hogy egy átlagos körülmények között, nem a testéből élő nő sosem néz ki így? Nem kell és nem is szabadna, hogy ők legyenek a "mérce".
Valahol igazad van, kedves utolsó!
Csak az a baj, hogy nincs olyan a környezetemben, akit bombacsajnak tartok alkatilag. Mindegyikük puhány, nem edzenek és össze-vissza zabálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!