Nina dobrev miket eszik, hogy ilyen alakja van?
2011. aug. 9. 18:58
1/6 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen baromságot kérdezni?
2/6 anonim válasza:
Ezt találtam egy oldalon:
"A lány imádja a konzerves halat és a kukoricát. Az egészséges étkezés nála nagyon fontos. Szereti a turmixos italokat, és majd' minden nap meg is lepi magát eggyel, hiszen gyermekkora jut eszébe róla."
Amúgy ezeken is gyönyörű:
Imádom! <3 ;)
3/6 bix válasza:
ezt a testalkatot nem lehet elérni szimplán fogyózással... és itt lép életbe az amit folyamat szajkózok én is frutti is, egész testes edzés, izom felpakolása, és tessék. így lehet kinézni. na nem szeptember 1 re. vagyis nem idén szept 1 re. de egy normális testalkatú nő simán összehozhatja tudatos táplálkozással és edzéssel az ehhez erősen hasonló szintent 2 év alatt. semmi nem kell hozzá, csak olvasás, tanulás, edzés, kaja, kitartás...
4/6 anonim válasza:
Jó hát nyilván Nina Dobrev ilyen alkatú...De én olyat is hallottam meg olvastam hogy nagyon szereti a gyorskajákat szal nemhinném hogy valami speckó fogyit csinál :D
5/6 bix válasza:
én viszont nem hinném hogy rendszeres gyorska mellett lehetne ilyen alakja... lehet pl súlyzós edzést is csinálni, de párizsis kenyérből nem lesz izom
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem foglalkozik olyan sokat a kajálással, inkább rengeteget sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!