Nina dobrev vagy demi lovatonak van jók alakja?
Figyelt kérdés
hány kg lehetnek?2011. jún. 11. 10:06
2/11 Toto652_89 válasza:
Nagy nehezen rájöttem mi van ideírva... ha csatolsz friss képeket ezekről a számomra teljesen ismeretlen személyekről, megmondom a véleményem.
3/11 anonim válasza:
Elsőé a pont.
Amúgy nekem Nináé jobban tetszik, mert inkább kisportolt, Demié meg olyan semmilyen.
5/11 anonim válasza:
Demi most felszedett pár kilót, és picit dundibb lett, mivel hánytatta magát és alig evett. Szóval ő nem a legjobb példa a régi alakját illetnően. Talán a Nina, de miért fontos ez? Pontosan így sosem fogsz kinézni, mert az embereknek más a felépítésük, a csípőszélességük stb.
7/11 anonim válasza:
A linkelt képeken mindkét csaj alakja csinos. Demit sajnálom, mert bulímiás (volt), most meg pont emiatt meghízott. Pedig kedves lánynak tűnt.
8/11 Toto652_89 válasza:
Nina jó sovány, a képek alapján...
9/11 anonim válasza:
Szerintem mindketten csinosak. Ninan talán egy kicsit szebb, de mindkét lánynak szép alakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!