Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek milyen VV Aniko...

Szerintetek milyen VV Aniko alakja? Tokeletes? Formatlan? Vezna?

Figyelt kérdés
nemet is irjatok, legyszi
2011. máj. 4. 11:46
 1/7 anonim válasza:
70%

Ha nem is tökéletes (mert mindenben lehet hibát találni, semmi sem tökéletes, vagy pont h minden az, attól függően h melyik szemszögből nézzük), de Anikó teste hát mondhatni kuuurvajó! :D formátlannak a legkevésbé sem lehet nevezni szerintem :)

pusz

ui.: jaés lány vagyok :)))

2011. máj. 4. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csinos,és dekoratív lány,de ha nagyon kritikusan akarjuk nézni az alakját,akkor koránt sem mondanám tökéletesnek. Szerintem nagyon vékony,formátlan lábai vannak. DE persze ez tényleg olyan dolog ,hogy mindenkinek van hibája. Alapvetően jól néz ki szerintem,nagy baj nincs vele. :)

18/L

2011. máj. 4. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
formátlan, plötty.
2011. máj. 4. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
ja, 20F
2011. máj. 4. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

sztem nagyon jól néz ki tökéletes, áhh:$ ..iszonyat jó csaj:) arcra is olyan gyönyörű=)kis aranyos :P

21/F

(ha ezt a barátnőm látná.. ):DDD

2011. máj. 4. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tökéletes, de jól néz ki, csinos. Szerintem nem vézna a lába, illik a testalkatához. Ami most kicsit nem annyira jó, hogy bár keveset hízott, de az mind a hasára ment, nem úgy eloszlatva. Azért tűnik véznának a lába, mert felette meg kissé beles. De úgy összességében jól néz ki.

25/L

2011. máj. 4. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jól néz ki. Tökéletesnek nem mondható mert a lábai nagyon furák. Olyan kis botlábú. A feneke néha nagyon jó, néha kicsit laposnak tűnik, attól függ mi van rajta. A melleit imádom és a magassága is szuper. A problémás pontokról nagyon ügyesen elvonja sokszor a figyelmet, és az arca is nekem nagyon bejön.

19/L

Am nem vagyok elfogult, nem kedvelem a személyiségét, sőőt.

2011. máj. 5. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!