Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek melyik magyar...

Szerintetek melyik magyar híresség 2010 ikonikus alakja? És miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Alekosz az évtized ikonja

végre egy izgalmas ember a tv-ben nem a megszokott stílusra épülő celebek

2011. ápr. 22. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Alekosz????? Ő akkor se lehetne ikon, ha valaki megszánná és azt mondaná neki, jóvan öreg, nem tehetsz magadról, elnézzük neked hogy vagy. És az ikon jelzővel vigyázzunk kérem!

Nekem "ikonikus" alaknak tetszik Wolf Kati. De inkább meghatározónak mondanám. gyönyörű hangja van és kivételes jelenség a színpadon. Igaz, h csak most indul a karrierje, 2011-ben, de már 2010-ben sem volt, elhanyagolható.

2011. ápr. 24. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Alekosz tényleg minden(rossz), csak ikonikus alak se. Nekem Janicsák Veca, mert jobbat tett le az asztalra, mint sok senkicske előadó, értelmesek a nyilatkozatai, gyönyörű hangja van és mellette még szép is. De előző írta Wolf Katit, őt is elismerem, nagyon tehetséges és a száma világszínvonalú.
2011. ápr. 27. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát Fekete Pákó!!!!!!

ki más lehetne???????

Neeem..Csak vicceltem :D

2011. máj. 9. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor Janicsák Veca,iagzából mást nem nagyon tudok...

Szerintem Vastag Csaba is lehetne...Előbb mint Alekosz...:D

2011. máj. 9. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!