Melyik a legbutább magyar híresség?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 01:38
2/7 anonim válasza:
Ha jobban belegondolsz ezek a "hírességek" nem is olyan buták. Lefogadom, hogy közben ki van számolva a kis fejükben, hogy a hülyeségükkel mennyit keresnek. Ld-Győzike, Kiszel T., Kannácska, és még napestig sorolhatnánk.. nézd csak meg milyen jól élnek. Ehhez kell ám aztán tehetség.
3/7 A kérdező kommentje:
De őket van aki hátulról protezsálja. Maguktól nem értek volna el semmit, amihez egy átlagos IQ már szükséges.
2009. ápr. 29. 12:16
4/7 A kérdező kommentje:
Pákót pl. sokan butázzák, pedig nem az csak kihasználja, hogy az emberek minden szart megvesznek, és nyelvi nehézségei vannak. Gáznak tartom Pákót, csak nem butának. Kelemen Anna se olyan buta, mint amilyennek kinéz. De pl. szerintem Majka is nagyon buta csak laza ezért okosnak látják.
2009. ápr. 29. 12:18
5/7 anonim válasza:
A legbutább?....kb majdnem az összes, és mégis....se diploma ,se semmi, és mégis ők mennek évi 3-4 luxusnyaralásra ( bódi szilvike) , járnak full extrás, 30millás mercedesekkel (győzike) és mégis ők siránkoznak, hogy jajj, a válság....ja, tényleg nagyon tudom sajnálni demjánt, meg a többi milliárdost, h mennyit veszítenek...basszus, nem tudnak több plázát építeni...mikor az átlag ember örül, ha ki tudja fizetni a törlesztő részletet és a számláit.
Azért mégiscsak tudnak ezek valamit...
6/7 A kérdező kommentje:
szerintem a legtöbb diplomához nem kell ész, főleg az a gagyi mikor újabb jogi diplomát szereznek, ami levelezőn nem is olyan nehéz és csak magolni kell hozzá, ezt csak azért írtam mert mindig a jogi diplomákat szerzik meg.
2009. máj. 18. 14:35
7/7 anonim válasza:
ÉN a 2. válaszoló vagyok, történetesen jogász. Üzenem neked kérdező, hogy csináld végig..ha oda csak hülyék járhatnak, és csak magolni kell biztosan sikerülni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!