Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik fogyasztó teakeveréket...

Melyik fogyasztó teakeveréket ajánljátok diéta mellé?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 11:01
 1/6 bix ***** válasza:

a zöld teára mondja mindenki hogy jó, de technikailag nem fogyaszt. ha fogyasztana akkor mozgás és diéta nélkül is képes lenne rá, de nem lesz soha.

gyógyszerek vannak amikkel lehet radikális változást elérni, a természetes teákkal önmagukban semmit, vagy csak nagyon keveset.

2011. aug. 9. 11:10
 2/6 A kérdező kommentje:
4-5 kilót szeretnék 3-4 hét alatt
2011. aug. 9. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan tea, amitől zsírból fogynál.

A legtöbb "fogyasztó" tea egy sima hashajtó, amitől tényleg átmenetileg fogysz, de nem zsírból.

Mellesleg még szét is vágod a szervezetedet. Szóval hülyeség.

Amúgy mit gondolsz, ha pár hétig változtatsz valamin és utána visszatérsz a régi életmódodhoz, azzal meg is oldottad a súlyproblémáidat?

2011. aug. 9. 11:19
 4/6 A kérdező kommentje:
kedves előző válaszoló nincs igazán súlyproblémám és nincs gond az étkezési szokásimmal.49 kiló voltam terhesség elött rajtam maradt 5 kiló de az helyes táplálkozással nem győzom kivárni.nekem lassu 2 havonta egy kiló.én csak arra voltam kíváncsi,hogy segítenek e ezek a teak
2011. aug. 9. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Márpedig kénytelen leszel kivárni.

Amúgy ha jó az étrended és intenzíven edzel, nem 2 havonta fog lemenni egy kiló. 1,5 hónap alatt le is menne az az 5 kg.

Ha mindenáron szedni akarsz valamit, L-karnitint vegyél be edzések előtt (1000-2000 mg-ot egy alkalommal).

2011. aug. 9. 11:33
 6/6 A kérdező kommentje:
sajnos csak heti egy mozgásra van lehetőségem az kicsit kevés azért megy nehezebben le
2011. aug. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!