Nem megy le az utolsó 2kg. micsináljak? 172cm/52kg
pont most linkelték másik kérdésnél hogy sovány vagy pont jó e... kedves kérdező: ez szerinted normális? megsúgom nem... és persze kamuzik orrba szájba hogy mennyit eszik...
felejtsd el a súlytartást. túl alacsony a testzsír százalékod. azért nincs menstruációd. híznod kell hogy megjöhessen, hogy mennyit... azt innen meg nem mondja senki.
173 cm és 59,5 kg vagyok.:D Most biztos azt gondolod,hűűdekövééér.:D Izmos vagyok.:D Meg vagyok elégedve magammal. Rendesen kajálok és sokat edzek. Egy csomóan megjegyezték,hogy jó alakom van.
De megértelek,régen én is 50 kg akartam lenni. Egy rövid ideig a hánytattam és éheztettem is magam. Szerencsére 3 hét után (-6kg) rájöttem,hogy tönkreteszem magam vele. De még akkoris nehéz volt leállni. Ne ess ilyen hibába.Biztos csinos vagy,csak egy kis önbizalomnövelésre van szükséged.:)
Na szívecském, pötyögd csak be ide a súlyodat!
Azért nem jön meg a havid, mert a tested próbálja túlélni a "megpróbáltatásokat", és mert ilyen állapotban úgyse tudnál mégcsak gyereket fogantatni sem.
Tudod, akiket a médiában látsz:
1, a fotómodellek mind kövér disznó, csak jól ki vannak retusálva
2, a kifutó modellek, hányról hallottad már, hogy van gyereke? azokat is csak a vastüdő tartja életben, amikor nem látod őket.
Ugyanmár ne vicceljél, érdekes módon én a 165 centimmel vagyok 54 kiló, és mégis kilátszik az összes bordám!
azért... én szintén 165 centi és 47 kiló, és nem látszanak se a bordáim se a csípőcsontom :D
nem kell eltúlozni, az tényleg sok amit a kérdező akar, de sikerült lebeszélnünk róla, és ez a lényeg.
jó ég, honnan veszed, hogy az 52 nem vékony, hanem normál??? :O
Mert kb a 60 kg lenne a normál, attól lejjebb vékony, te viszont már inkább sovány felé hajazol... én is voltam ilyen, és zörögtek a csontjaim (jó, mondjuk én akkor csak 15 voltam még, most u. ennyi centihez 57 vagyok, és ez tökéletes.) Nem tudom, hogy az a mínusz két kiló milyen presztízsértéket képvisel, de sürgősen lebeszélnélek róla, mert a szervezetednek nagyon sz*r már most is. Ha tényleg nem menstruálsz, az szintén ettől van. Az egészséged fontosabb, és nyugodtan elhiheted, hogy attól a mínusz két kilótól már nem csinosabb leszel, hanem véznább és csontvázszerűbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!