Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem megy le az utolsó 2kg....

Nem megy le az utolsó 2kg. micsináljak? 172cm/52kg

Figyelt kérdés
5x eszek egy nap egészséges kaját + naponta min. fél-1 órát sétálok, 59kg-ról kezdtem, 7hét alatt sikerült ez a súly, de most megált egyszerűem. :((( 50kg nekem az álomsúly, és még suli előtt szeretném, ha meglenne. :/ 15/L
2011. aug. 8. 20:42
1 2 3 4
 31/38 bix ***** válasza:

[link]

pont most linkelték másik kérdésnél hogy sovány vagy pont jó e... kedves kérdező: ez szerinted normális? megsúgom nem... és persze kamuzik orrba szájba hogy mennyit eszik...

felejtsd el a súlytartást. túl alacsony a testzsír százalékod. azért nincs menstruációd. híznod kell hogy megjöhessen, hogy mennyit... azt innen meg nem mondja senki.

2011. aug. 8. 22:01
 32/38 anonim ***** válasza:

173 cm és 59,5 kg vagyok.:D Most biztos azt gondolod,hűűdekövééér.:D Izmos vagyok.:D Meg vagyok elégedve magammal. Rendesen kajálok és sokat edzek. Egy csomóan megjegyezték,hogy jó alakom van.

De megértelek,régen én is 50 kg akartam lenni. Egy rövid ideig a hánytattam és éheztettem is magam. Szerencsére 3 hét után (-6kg) rájöttem,hogy tönkreteszem magam vele. De még akkoris nehéz volt leállni. Ne ess ilyen hibába.Biztos csinos vagy,csak egy kis önbizalomnövelésre van szükséged.:)

2011. aug. 8. 22:15
 33/38 anonim ***** válasza:
58-60 kiló kéne legyél kislány. Tönkreteszed magad egy kamasz hülyeség miatt. Aztán sopánkodhatsz majd 10 év múlva, ha nem lehet gyereked. Kövér nő talál párt, meddő nem nagyon. Ne hülyéskedj, ezek veszélyes dolok. Egyél!
2011. aug. 8. 22:49
 34/38 anonim ***** válasza:
66-58 között normál a súlyod,úgyhogy 5kg-ot szedj fel,de gyorsan! Amíg nem késő!!
2011. aug. 8. 23:23
 35/38 anonim ***** válasza:

[link]

Na szívecském, pötyögd csak be ide a súlyodat!

Azért nem jön meg a havid, mert a tested próbálja túlélni a "megpróbáltatásokat", és mert ilyen állapotban úgyse tudnál mégcsak gyereket fogantatni sem.

Tudod, akiket a médiában látsz:

1, a fotómodellek mind kövér disznó, csak jól ki vannak retusálva

2, a kifutó modellek, hányról hallottad már, hogy van gyereke? azokat is csak a vastüdő tartja életben, amikor nem látod őket.

Ugyanmár ne vicceljél, érdekes módon én a 165 centimmel vagyok 54 kiló, és mégis kilátszik az összes bordám!

2011. aug. 8. 23:30
 36/38 anonim ***** válasza:

azért... én szintén 165 centi és 47 kiló, és nem látszanak se a bordáim se a csípőcsontom :D

nem kell eltúlozni, az tényleg sok amit a kérdező akar, de sikerült lebeszélnünk róla, és ez a lényeg.

2011. aug. 9. 00:03
 37/38 anonim ***** válasza:

jó ég, honnan veszed, hogy az 52 nem vékony, hanem normál??? :O

Mert kb a 60 kg lenne a normál, attól lejjebb vékony, te viszont már inkább sovány felé hajazol... én is voltam ilyen, és zörögtek a csontjaim (jó, mondjuk én akkor csak 15 voltam még, most u. ennyi centihez 57 vagyok, és ez tökéletes.) Nem tudom, hogy az a mínusz két kiló milyen presztízsértéket képvisel, de sürgősen lebeszélnélek róla, mert a szervezetednek nagyon sz*r már most is. Ha tényleg nem menstruálsz, az szintén ettől van. Az egészséged fontosabb, és nyugodtan elhiheted, hogy attól a mínusz két kilótól már nem csinosabb leszel, hanem véznább és csontvázszerűbb...

2011. aug. 9. 08:58
 38/38 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :) nem gondoltam volna h előbb utóbb ebből nagyon nagy baj lehet :S köszönöm h figyelmeztettetek :)
2011. aug. 9. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!