Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem megy le az utolsó 2kg....

Nem megy le az utolsó 2kg. micsináljak? 172cm/52kg

Figyelt kérdés
5x eszek egy nap egészséges kaját + naponta min. fél-1 órát sétálok, 59kg-ról kezdtem, 7hét alatt sikerült ez a súly, de most megált egyszerűem. :((( 50kg nekem az álomsúly, és még suli előtt szeretném, ha meglenne. :/ 15/L
2011. aug. 8. 20:42
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
A szervezeted meg már nem akarja, mert már ez a súly is kevés már.
2011. aug. 8. 20:46
 2/38 A kérdező kommentje:
de én így még mindig nem érzem jól magam. :( nem vagyok még vékony. :( csak normál súlyú...:(
2011. aug. 8. 20:48
 3/38 anonim ***** válasza:

172 centihez az 50 kiló szerintem kevés, ne erőltesd, nem véletlen hogy nem megy le az a két kiló.

Én ennyi idősen egy pár centivel magasabb voltam nálad, és 54 kiló volt az a minimumsúly ami alá nem bírtam lemenni. Egyszer sikerült, valami koplalós bulizós módszerrel, de ott meg is állt a menstruációm, és nem is jött vissza míg vissza nem mentem 58 kilóra.

2011. aug. 8. 20:48
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

És vékony (inkább sovány a jó szó) vagy, hagyd már ezt a hülyeséget, gondolom nézel valami kalkulátort, és próbálsz lemenni az alultáplált kategóriába, mert amúgy két kiló nem is látszana.

Ennyit egész egyszerűen nem ér az egész.

2011. aug. 8. 20:50
 5/38 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy a szervezeted még nem mondta fel annyira a szolgálatot, hogy 5 orvos kell, hogy rendbe hozza.15 éves vagy, amikor a szervezeted már kezd felkészülni a majdani anyaságra, erre te erőszakkal beleavatkozol és lerombolod.Megfordult-e a fejedben, hogy akár meddőséget is okozhat a kamaszkori alultápláltság?
2011. aug. 8. 20:51
 6/38 anonim ***** válasza:

"nem vagyok még vékony. :( csak normál súlyú...:("

- Ha nálad a kettő nem ugyanaz, az komoly problémát jelent.

2011. aug. 8. 20:52
 7/38 TOMAtm ***** válasza:
szedjél l-karnitint.és fuss többet.
2011. aug. 8. 20:54
 8/38 anonim ***** válasza:
Figyu, én 4 centivel és kilóval kevesebb vok, és kórosan sovány, szóval ne akarj 50 kilós lenni. Meg amíg nem megy le, addig jó, ha kettővel kevesebb leszel, esélyes, h a mensid máshová megy. Főleg, h nősz, fejlődésben vagy, nem ilyenkor kéne fogyózni, hanem ha a 172-höz mondjuk 65 társul.
2011. aug. 8. 20:56
 9/38 A kérdező kommentje:
hát..amióta életmódot váltottam nem jött meg..ez baj?O.o
2011. aug. 8. 20:58
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy baj.

Mert az azt jelenti, hogy egyrészt éhezteted magad, másrészt anorexiás vagy.

Jó dolgodban te szerencsétlen..

2011. aug. 8. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!