Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem megy le az utolsó 2kg....

Nem megy le az utolsó 2kg. micsináljak? 172cm/52kg

Figyelt kérdés
5x eszek egy nap egészséges kaját + naponta min. fél-1 órát sétálok, 59kg-ról kezdtem, 7hét alatt sikerült ez a súly, de most megált egyszerűem. :((( 50kg nekem az álomsúly, és még suli előtt szeretném, ha meglenne. :/ 15/L
2011. aug. 8. 20:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Látod kedves kérdező, nagyon aranyosak a válaszadók. Szeretnének jót neked, és ezért le akarnak beszélni a tervezett 50 kilódról. Ha ez nem kedves gesztus, akkor semmi. Hallgass rájuk, tudják mit beszélnek.
2011. aug. 8. 20:59
 12/38 anonim ***** válasza:
Áá nagyon sovány lehetsz, 60 kiló körül lenne a normális..
2011. aug. 8. 21:00
 13/38 bix ***** válasza:
100%

nem b+ nem baj hogy nem jött meg! simán játszol a meddőséggel. kibszottgyorsan kezdjél el enni normálisan és ne sétálgass hanem fuss. de azt is csak az után hogy visszaállt a rendes menstruációd. addig otthon ülsz és eszel. a szeptemberre 50 kilóról meg tegyél le. 2 rendes ciklust minimum kivársz. ha minden okés akkor normális kajálásra és mozgásra térsz át, napi 5x eszel egészséges és megfelelő mennyiséget. nem egy almát reggelire. meg fél tányér levest ebédte. és nem sétálsz hanem futsz minimum.

én a helyedben pedig elmennék villámgyorsan a nőgyógyászhoz.

2011. aug. 8. 21:03
 14/38 anonim ***** válasza:
Hidd el ha nagy nehezen még le is tudnád erőszakolni magadról azt a két kilót, észre se veszed és már vissza is jönne. Meg amúgy is, ha azt mondod 50kiló vagy, 1000% hogy azt is elhiszik:D Ne érdekeljenek a számok.
2011. aug. 8. 21:03
 15/38 A kérdező kommentje:
de..én ezt nem értem :/ csak egészséges kaját eszek, és szinte sose vagyok éhes max csak 6 után esetleg..de télleg nem éhezem :/
2011. aug. 8. 21:11
 16/38 anonim ***** válasza:
78%
remélem anorexiás leszel és akkor megbecsülöd az 52 kilót, te h¤lye pics@
2011. aug. 8. 21:13
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Anorexia, tökéletes kezdés :) ha abba akarod hagyni akkor azt most tedd, nem jó dolog ám amikor a kórházban a nővérek ordítanak rád h egyéél már, én tudom, jobb ha hallgatsz rám.
2011. aug. 8. 21:18
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normalis, az biztos. En 173 vagyok es 56 kg. Tokeletesnek erzem a sulyom, igaz meg nem hallottam, hogy "sovany vagy", de ez szerintem nem dicseret, hanem figyelmeztetes. Allj le ezzel a baromsaggal, mert ha lefogysz 2 kilot, boldogabb nem leszel, a suliban senkinek nem fogsz jobban tetszeni es a tobbi... Az ember akkor boldog, ha elegedett onmagaval, ezt masok is eszreveszik es visszajelzest kap, nem attol a 2 kilotol. Egyel es mozogj normalisan es ne szorakozz a szervezeteddel divatbol.
2011. aug. 8. 21:21
 19/38 bix ***** válasza:
100%

össze van szűkülve a gyomrod azért...

nem azon van most a hangsúly hogy egészséges, hanem hogy nem megfelelő mennyiségben tartalmaz kalóriát. azért is néztem a kérdésben hogy 7 hét alatt ledobtál 7 kilót alacsony testzsírból sétálással és normális kajával. ez teljes mértékig kizárt. így az egyetlen tippem nekem is ez lett volna, hogy lehet hogy naponta 5x eszel de annak a kalória tartalma közel se megfelelő...

ettől még él amit mondtam. ha nem állsz le ezzel valszeg csak orvosi kezeléssel fognak tudni összekaparni hogy ne legyél meddő, ami komoly hormonkezelés, ami egyenes út a hízáshoz. vagy folytatod és soha az életben nem lesz gyereked.

2011. aug. 8. 21:21
 20/38 anonim ***** válasza:
a sovány lányok csúnyák. 60 kg minimum. period.
2011. aug. 8. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!