Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi volt az a dolog, ami miatt...

Mi volt az a dolog, ami miatt komolyan elkezdtetek fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

Pl. van egy 165cm/102kg-os nő, fogyózgat, nekilát, de valahogy sohasem sikerül, megszegi meg ilyenek...

...aztán történik valami, ami ráveszi, hogy komolyan megcsinálja, és meg is csinálja, eléri a kívánt alakot, meg is tartja, teljesen megváltozik az élete...

Szóval,történt ilyen Veletek? Nektek mi volt az a dolog?:D

2009. ápr. 9. 21:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
engem régebben folyamatosan azzal piszkáltak, és mondták "amilyen sovány vagy az már betegség egy idő után már elegem lett, és elkezdtem enni, bár nem akartam, de mégis megettem.. de már megbántam, mert el is híztam tőle.. aztán már azzal piszkáltak, hogy milyen "kövér disznó" vagyok.. így elkezdtem fogyózni. Eddig csak 3-4 kiló ment le, de többet akarok
2009. ápr. 15. 14:55
 12/12 anonim válasza:

Én 165 cm/ 75 kg voltam 2008 júniusában még. Tulajdonképen magam miatt szerettem volna lefogyni. Na meg azért is, mert itthon a szüleim, főleg édesapám folyton azzal jött, hogy milyen nagy a seggem. :P Szeptemberre, sulikezdésre már "csak" 62 kg voltam. Tulajdonképen észre sem vettem, hogy hogy sikerült leadnom, mert nem tartottam be olyan szigorú fogyókúrákat. Talán azért volt, mert elég sokat sétáltam és a nagy meleg miatt kevesebbet ettem.

Augusztusban pedig elkezdtem a 90 napos diétát, de akkor csak 2 kiló ment le.

Mostanáig felszedtem három kilót (szeptembertől! Pedig egyáltalán nem figyeltem oda mit eszek: kakaóscsiga, sütemény, pizza...), így most megint elkezdtem csinálni a 90 naposat. :D Remélem le megy még 10 kiló! :)

2009. ápr. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!