Mi volt az a dolog, ami miatt komolyan elkezdtetek fogyókúrázni?
Pl. van egy 165cm/102kg-os nő, fogyózgat, nekilát, de valahogy sohasem sikerül, megszegi meg ilyenek...
...aztán történik valami, ami ráveszi, hogy komolyan megcsinálja, és meg is csinálja, eléri a kívánt alakot, meg is tartja, teljesen megváltozik az élete...
Szóval,történt ilyen Veletek? Nektek mi volt az a dolog?:D
Én 165 cm/ 75 kg voltam 2008 júniusában még. Tulajdonképen magam miatt szerettem volna lefogyni. Na meg azért is, mert itthon a szüleim, főleg édesapám folyton azzal jött, hogy milyen nagy a seggem. :P Szeptemberre, sulikezdésre már "csak" 62 kg voltam. Tulajdonképen észre sem vettem, hogy hogy sikerült leadnom, mert nem tartottam be olyan szigorú fogyókúrákat. Talán azért volt, mert elég sokat sétáltam és a nagy meleg miatt kevesebbet ettem.
Augusztusban pedig elkezdtem a 90 napos diétát, de akkor csak 2 kiló ment le.
Mostanáig felszedtem három kilót (szeptembertől! Pedig egyáltalán nem figyeltem oda mit eszek: kakaóscsiga, sütemény, pizza...), így most megint elkezdtem csinálni a 90 naposat. :D Remélem le megy még 10 kiló! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!