Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi volt az a dolog, ami miatt...

Mi volt az a dolog, ami miatt komolyan elkezdtetek fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

Pl. van egy 165cm/102kg-os nő, fogyózgat, nekilát, de valahogy sohasem sikerül, megszegi meg ilyenek...

...aztán történik valami, ami ráveszi, hogy komolyan megcsinálja, és meg is csinálja, eléri a kívánt alakot, meg is tartja, teljesen megváltozik az élete...

Szóval,történt ilyen Veletek? Nektek mi volt az a dolog?:D

2009. ápr. 9. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Bár én 42/F , de nekem az az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor visszanéztem a nyaralási balatoni fürdőgatyás fotóimat!

:DD na az elég megrázó volt!

úgyhogy azóta sport, és kajamegvonás!

2009. ápr. 9. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az volt, hogy mindig azt mondta mindenki: nem vagy kövér csak jó húsban vagy. De folyamatosan!! Meg, hogy jó erős testalkatod van... Úgy bepöccentem, hogy egy hétig folyadékon éltem és elkezdtem biciklizni mint az őrült. Egy nyár alatt fogytam 10 kg-ot. Na utána nem mondták ezeket!
2009. ápr. 9. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Én is a fürdőnadrágos képeimen szörnyülködtem el... Idén már nem úgy kell kimennem a strandra, ahogy tavaly. 26/f
2009. ápr. 10. 08:06
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Nálam a múlt héten szakadt el a húr:D

Amikor azt kérdeztem hogy milyen vagyok, azt mondták:

Hát, csinos vagy és telt.

Szal ezen a héten elkezdtem csinálni a tojáskúrát, de nagyon szigorúan, mert sokak szerint NAGYON kitartó vagyok:D

3 éve fogytam 20 kilót, most úgy normális a súlyom, de én VÉKONY akarok lenni.

2009. ápr. 10. 08:14
 5/12 A kérdező kommentje:

hát igen, ezek a fürdőruhás képek nagyon nagy hatással tudnak lenni az emberre :S :D

jah, amikor én kérdezem azt mondják: nem vagy kövér, csak nehéz a csontod...najó hagyjátok már :D

gratulálok Mindenkinek akinek sikerült, és kitartást a továbbiakban :)

2009. ápr. 10. 09:01
 6/12 A kérdező kommentje:
jah és a súlyom nekem is normális, de én is vékony szeretnék lenni :P:D
2009. ápr. 10. 09:03
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Én akkor döntöttem el, hogy lefogyok, mikor az irodámat az első emeletre tették. Amire felértem (az elsőre!)a lépcsőn zihálva lélegeztem, és alig bírt a térdem. 30 évesen ez nagyon gáz, úgyhogy leadtam 15kg-ot. Elkezdtem sportolni, teljesen kicseréltek!

2009. ápr. 10. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
"VÉKONY" szeretnél lenni?Na én is a tavaly októberében az akartam lenni.Én 53-54 kg voltam akkor a 168cm-el és kövérnek tartottam magam na meg igaz volt rajtam háj bőven föleg a hasamon és a derekamon.Na akkor beppöccentem magamra és most alig vagyok 44kg...s a szél fúúj el!Kinek kellenék igy csontkollekciokent?Senkinek!Szóval meg kell gondolni a fogyózást mert ha beleáll az ember,nehezen száll ki belőle!
2009. ápr. 10. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem mindig azt mondták:"...te eztet örökölted....csak széles a csipőd,az nem háj" de tudtam ,hogy hazudnak.
2009. ápr. 10. 15:59
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Engem azt motivál, hogy tudom jó adottságokkal rendelkezem, arányos, nőies alakom van, azonban ha még olyan 7 kg-ot fogynék egyenesen bombázó alakom lenne.:) Azt is szeretném, ha a barátom még büszkébb lehetne rám, hogy milyen kis csinos barátnője van.

Természetesen a diétámat elsősorban magamért csinálom, már fogytam 7 kg-ot, és még vár rám 7. Nagyon optimista vagyok jelenleg, és érzem menni fog.

Petranova

2009. ápr. 10. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!