Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetőleg titokban szeretnék...

Lehetőleg titokban szeretnék fogyni és a célom hogy a hónap végére kb.8-10 kilót lefogyjak. Sikerülhet így vagy szükség van másra is?

Figyelt kérdés

Nem akarom hogy szülők megtudják mert szerintük jó alakom van csak én nem érzem így jól magam. Drasztikus fogyókúrára nincs is lehetőségem mert megyünk ki külföldre(Olaszország) rokonokhoz nyaralni és ott biztos nem fognak kény-kedvemre főzni és amúgy sem preferálom az olyat.

Hanyagolom az édességeket süteményeket zsíros ételeket marhahúsos ételeket és a kenyérféléket. Előnybe részesítem a zöldségeket gyümölcsöket hal és csirkehúsos ételeket. Sok folyadékot is iszok legtöbbször vizet/ásványvizet vagy tejet és próbálok naponta legalább 15-20 percet mozgással eltölteni.(futás,torna,súlyemelés)

2011. aug. 5. 22:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Óriási súlytöbbletből lehet simán veszteni egy hónap alatt 5-10 kg-ot, de egy normális súlyból csak nagyon nehezen... és hónapok alatt..
2011. aug. 5. 23:28
 12/21 anonim ***** válasza:

És ez nem óriási többletsúly, ez teljesen normális súly.

Ne készítsd ki a szervezetedet!

Nem a mérleget nézd, inkább táplálkozz és mozogj rendesen.

Ne fogyókúrával készülj a sulira, nem másnak akarj megfelelni (más úgyse fog azzal foglalkozni, h pár kilóvaél több vag, vagy kevesebb).

2011. aug. 5. 23:32
 13/21 A kérdező kommentje:
a vicces az hogy mindenki szerint normális súly de a körülöttem lévők mind véknyabbak csinosabbak azonkívül engem nem egy ember már lekövérezett így természetes hogy nem érzem jól magam. az pedig hogy mozgok és rendesen eszek bármit nemhasznál nállam semmit :/
2011. aug. 5. 23:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de egy normál súlyból miért pont rögtön 8-10 kilót akarsz leadni? :)) Én kicsivel több vagyok a normál súlyomnál (10 kg-mal, nem úgy mint te!) és 4 kg -ot fogytam, és máris mindenki észrevette, hogy egy számmal kisebb ruha kell :)) Még szerencse, hogy én 10 kg felesleggel se éreztem rossul magam a bőrömben. :))) De így jobb, az kétségtelen.
2011. aug. 5. 23:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy vékonyabb szeretnél lenni, és az hogy a HÓNAP VÉGÉIG akarsz leasni 8-10KG-ot, azért nem ugyanaz.

Ha eddig évekig megvoltál, ne pár hét alatt próbálj változtatni, mert csak kikészül s zervezeted, és utánna évekid bánhatod.

2011. aug. 5. 23:44
 16/21 A kérdező kommentje:
évekig megvoltam(nagyjából) mert nem mondta senki rám azt hogy kövér lennék. és azért szeretnék még a nyár utolsó heteiből kihozni valamit(ha már eddig nem sikerült) mert miután elkezdődik az iskola nemtudom hogy sikerülhetne hiszen menzás vagyok és ott akkor vagy eszek vagy éhes maradok.
2011. aug. 5. 23:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát nézd, ez esetben ha le is fogynál szeptemberig (amit kétlek), ahogy elkezdesz "nem fogyózni" (menza), jönnek vissza a kilók..
2011. aug. 5. 23:58
 18/21 A kérdező kommentje:
akkor fogalmam sincs mit csináljak :( valami tipp nincs esetleg?
2011. aug. 5. 23:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Egeszseges etkezes es rendszeres mozgas! Az ujjaink sem egyformak, s igy az emberek sem, tehat fogadd el igy onmagad, te ilyen tipus vagy.

Viszont ha rendszeresen tornazol, nem csak a szezonban, akkor mar mindig fogod tartani a sulyodat, es csinos, formas leszel.

A lenyeg, hogy ugy vegezd a mozgas format, hogy szivesen, orommel,nem kenyszerbol, tehat ez lehet tanc, futas, uszas, erobic, kerekpar, amihez kedved van, de ez rendszeres legyen! A legjobb, ha reggel elmesz setalni, majd futsz, ez legyen 1 ora, de mindennap! Ehgyomorra fogyassz csalanteat, ennek van vizhajto hatasa pl. tehat ez is segiteni fog a fogyasban, ebbol naponta 3 cseszevel meglehet inni, izesites nelkul, vagy citrommal es mezzel izesited.

2011. aug. 6. 00:06
 20/21 anonim ***** válasza:

"Hát nézd, ez esetben ha le is fogynál szeptemberig (amit kétlek), ahogy elkezdesz "nem fogyózni" (menza), jönnek vissza a kilók..

"

ja, és azt mondják, ha szépen belassítod az emésztésedet még pl. koplalással, akkor még durvábban jönnek majd vissza a kilók!

2011. aug. 6. 04:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!