Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogytatok? Bevált tippeke...

Hogy fogytatok? Bevált tippeket várok!

Figyelt kérdés

164 cm magas vagyok és 60 kiló voltam nemrég sikerült 55 kilóra fogynom, gondolom a minden este csinált felülések miatt meg hogy este 6 után már nem ettem, de most már 2 kiló visszajött de még lejjebb szeretném adni a testsúlyom.

Adnátok pár hasznos tippet ez ügyben?

L/17

2011. aug. 5. 19:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
bocs magasságot elírtam, csak 154 vagyok :$
2011. aug. 5. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne felüléseket csinálj, hanem minden nap kardiózz legalább 1 órát. Mert a zsírégetés is CSAK fél óra, míg elindul. Kaja: napi 5-6-szor egy nagyobb tenyérnyi adagot kb ugyanazokban az időpontokban. Amit tartalmazzon mindenképp: zöldség (végtelen mennyiségű párolt recept, salátareceptek stb), csirkemell, hal, tojás. Amit semmiképp: fehér kenyér, tésztafélék, péksütik. Hogy 6 után nem eszel, hülyeség. Vacsorára bármikor megehetsz sovány túrót, vagy tojásfehérjét zöldséggel, és akkor nem lassul le az anyagcseréd. Azt tartsd be, hogy lefekvés előtti 2-3 órában nem eszel, hogy pihentető legyen az alvás.
2011. aug. 5. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Én szimplán mindenből kevesebbet ettem (kenyér, tészta, sültek, rántott cuccok, mindent kajoltam/ok azóta is), és naponta kb. 40-45 percet futottam. Egy év alatt 10 kg. :)
2011. aug. 5. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Életmódot váltottam, és elkezdtem többet mozogni, ami már eleve sok volt, de most még többet mozgok, heti 6x edzek, és elég kemények az edzések.Sok fehérjét, zöldséget és gyümölcsöt eszek, lecsökkentettem a szénhidrátmennyiséget, és napi 5-6x eszek keveset.Egy nap kb. 1500 kcalt eszek, néha kicsit többet, de ennyi mozgás mellett nem árt.Írok egy mintaétrendet, én kb. így táplálkozok:

Reggeli:natúr zabpehely zsírszegény túróval és natúr joghurttal+gyümölcs

Tízórai:túró, natúr joghurt vagy kefir+zöldség vagy gyümi

Ebéd:csirke-vagy pulykamell vagy hal vegyes párolt zöldséggel, néha barnarizzsel.

Uzsonna:az, mint tízóraira

Vacsora:vagy azt eszem, amit ebédre, vagy főtt tojást, túrót, natúr joghurtot, kefirt.

Persze ez csak egy mintaétrend volt, nem kell mindennap ugyanígy táplálkozni.Igaz, én néha megengedek magamnak egy kis édességet is, mert nem bírnám ki nélküle, és így is fogyok.:)Már csak 3 kg-ot szeretnék fogyni.

2011. aug. 5. 21:29
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszaitokat! :)nekem mozognom kéne, csak még nemtudom pontosan mit, ami belefér az időmbe
2011. aug. 5. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Aki írta azt hogy 1 év alatt 10 kilót, az azért nem sok. Én fél év alatt adtam le 20 kilót,igaz volt miből és figyeltem az érkezésre + sportra.
2011. aug. 5. 23:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Sport... az mindent levisz. Scitec Nutrition
2011. aug. 6. 10:51
 8/11 anonim válasza:

2008 március 11-től 2008 június közepéig lefogytam 112 kilóról kb. 80-82-re, és 2008 év végére sportos fiú lettem, a 182 centimhez 70 kilóval.

Most vagyok némi izommal kb. 74-75 kg.

Egyszerű programot csináltam saját magamtól:

1.) fehérje alapú diéta (sok hús, sok hal, sok zöldség, nagyon kevés szénhidrát, kenyér nuku, helyette rizs, cukor helyett méz és édesítőszer)

2.) napi 3-4 liter folyadék + 6 étkezés

3.) reggel 30 perc mozgás, délután 1 óra mozgás (eleinte csak sétálgattam, mert alig bírtam a testemet, aztán ahogy elszálltak a kilók, egyre könnyebb és könnyebb lett minden)

2011. dec. 19. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
2011. dec. 20. 14:37
 10/11 anonim válasza:

164 magas vagy és 55kg te nem is vagy tulsulyos! Né örüloz meg!!!!!

Egysyerü különben sokat kell mozogni!

2011. dec. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!