Gyorsan sokat hogy tudok fogyni?
Szeretnék a lehető leggyorsabban minél többet fogyni.
Ha kell hánytatom magam, nem eszek semmit.
Fontos lenne tényleg.
Kérlek írjatok 1-2 olyan fogyókúrás módszert amivel 1hét alatt minimum6-7 kilótól le tudok fogyni.
*Érdemes utána nézned a negatív kalóriás ételeknek(uborka, paradicsom, dinnye, alma...stb) Én attól sokat fogytam!
Na egy újabb önjelölt zseni. Negatív kalória! Én még egy almára sem láttam ráírva, hogy -60 kcal.
Sőt, a kalóriatáblázatokban is igencsak pozitív kalóriával szerepelnek, csak rá kéne keresni a neten, mielőtt beveszel valami baromságot, ráadásul még terjeszted is.
Jó, hogy azt nem írod, hogy egy tál marhapörit norkedlivel (1000 kcal) úgy tud lenullázni, hogy megeszik utána 1000 kalóriányi paradicsonyot.
Pöri +1000 kcal
Paradicsom -1000 kcal (mert ugye negatív kalória)
+1000 + -1000 = 0, nem hízol!
Komolyan zseniális!!!!! Megtaláltad az új bombabiztos fogyókúrát. Gratulálok!
Az ilyen "1 hét alatt muszáj" kérdéseknél mindig felmerül bennem, hogy valami mérsékelten fantáziadús pszichopata gyilkos tartja fogva a kérdező kedves családját, és ha egy hét alatt nem fogy le az áldozat, kivégzi őket.
Nem tudom elképzelni, hogy ha már valaki hetekig-hónapokig hordozott valamennyi (vélt vagy valós) zsírfelesleget, milyen alkalomból lehet olyan kib*szott sürgős leadni. Még ha élete nagy napja is, mondjuk esküvő, azt már jó előre tudni lehet azért...
Tessék, kedves kérdező, úgyis ezt akarod hallani: koplalj, a rádtörő törvényszerű zabarohamok után meg azonnal okádd ki, amit megettél.
Ha kibírod és nem visz el a mentő, az ALKALOMra (amire olyan sürgősen le akarsz fogyni) olyan idegállapotban leszel, mint egy génhibás veszett, remegő csivava (már amikor öntudatodnál leszel), szédülni fogsz (már amikor épp meg tudsz állni a lábadon), büdös lesz a pofád, fakó és nyúzott a bőröd, plöttyedt a tested, és ezerszer rosszabbul fogod érezni magad, mintha a hájpárnácskáiddal lennél ott és jól éreznéd magad. Mellesleg amúgy sem a hájpárnácskáid tűnnek el (onnan megy le a legkevesebb) leghamarabb hanem az izmod alóluk és a tested vízkészletei.
Na, még mindig olyan sürgős?
A negatív kalóriás ételek többsége zöldség és gyümölcs, melyeket gazdag rosttartalmuknak köszönhetően a szervezet nehezebben dolgoz fel, így nehezebben alakulnak át zsírokká; a bennük található ásványi anyag és vitamintartalom pedig hozzájárul a kalóriabontó, zsírégető enzimek termeléséhez. A negatív kalóriás ételek mindemellett felpörgetik anyagcserédet, így tovább fokozzák a zsírégetés hatékonyságát. Ezek titka abban rejlik, hogy míg az általuk elfogyasztott energia-mennyiség csekély, addig a megemésztésükhöz szükséges munka befektetés igen komoly. Csak hogy egy példát is említsek: egy 30-40 grammos zellergumó 5-6 kcal - de a szervezetnek ahhoz, hogy ezt feldolgozza, akár 150 kalóriát is el kell égetnie!
Mielőtt leoltasz másokat utána kellene nézned néhány dolognak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!