Igaz ha valakinek olyan az alkata mindig nagydarab marad?
Hülyeség hogy az erős csont kifogás. Nem mindegy, hogy milyen a csontozat alakja, fajsúlya, ez személyenként eltérő. Van akinek 55 kilósan már kiállnak a csontjai, van akinek 40 kilósan sem.
Aki alkatilag kövér, és nem tud fogyni, annak érdemes hormonvizsgálatot csináltatni, mert pajzsmirigy-rendellenesség okozhat ilyet.
Ismerek egy lányt, volt hogy napi egy szelet kenyeret evett, és ezen kívül csak zöldséget, heti háromszor járt kondizni, kétszer táncolni, és nem fogyott két kilónál többet egy hónap alatt. De neki az egész családjában mindenki ekkora darab. Akivel fogyózott, az egy tízest leadott. Kiderült, hogy nem megfelelő a jódbevitele, ennyin múlt.
Egy tanács a diétával kapcsolatban,saját tapasztalat:).Én is kipróbáltam sokmindent,napi 3 zsömlét ettem Vagy csak gyümölcsöt,próbáltam a 90 napos fogyókúrát amitől 1,5 hónap alatt híztam 2 kilót....De tavaly megpróbáltam azt,hogy mindent ettem amit megkívántam de csak keveset pl.ha csokit akartam enni akkor csokit ettem de csak egy két kockát és a főétkezéseknél is csökkentettem az adagokat.Szóval ha javasolhatom először te is próbáld meg ezt és akkor nem fognak rádtörni falásrohamok én így 10 hónap alatt 15 kg fogytam és azóta sem híztam vissza.
(heti 2-szer aerobik órákra is jártam)
Ha mégsem magy akkor próbálgasd a csodadiétákat,bár a döntés a Te kezedben van:).
egy lány aki kamaszkora óta küzd súlyproblémával most 22 éves:)
(még én is szeretnék 8 kg-tól megszabadulni,remélem meg is fogok hamarosan)
"ha erős,massziv,széles vállú férfi"
Én is hajlamosabb vagyok a hízásra, mégsem eszek minden percben mondván úgyse tudok lefogyni. Nem vagyok izmos se, széles vállú se. 75 kilóról lefogytam 67-re mégis a 173 cm mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!