Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz ha valakinek olyan az...

Igaz ha valakinek olyan az alkata mindig nagydarab marad?

Figyelt kérdés
Nekem má többen is mondták most 70 kilo vagyok de én úgy érzem ha 60 lennék nagyon szép lennék, de azt mondják sokat "én hiába fogyózok nekem ilyen az alkatom" lécci mondjatok el mindent amit tudtok errő az alkati-dologról:)
2009. ápr. 8. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A csontozat az nyilván adott, azzal nem lehet mit csinálni. A hízásra való hajlam is adott genetikailag DE ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne tenni ellene! Vannak mázlisták, akik össze-vissza ehetnek amit csak megkívánnak, nem sportolnak, mégse lesznek kövérek, és vannak a pechesek, mint én is, aki megbűnhődik minden jó falatért. Szóval az élet igazságtalan. :-) Önsajnálattal viszont semmire se megyek, a kutya nem kíváncsi arra, hogy mitől nézek úgy ki, ahogy, senkit nem érdekelnek a kifogások, senki nem sajnál, hogy "hát te szegény, ilyen peches alkat vagy". Nem. Azt mondják, igénytelen, kövér disznó, biztos egész nap szalonnát zabál. És ha én ezt nem akarom, már pedig nem akarom, akkor nekem nagyon oda kell figyelnem arra, hogy mit eszem, rengeteg finom étlet kellett száműznöm az asztalomról, tudatosan kell mozognom azért, hogy egyenlő eséllyel indulhassak az élet minden területén azzal, aki úgy született, hogy nem kell ezzel foglalkoznia. Mindenki tud karcsú lenni, csak valakinek hegyeket kell mozgatnia érte, valakinek meg az ölébe pottyant. Ilyen az élet, ezen kár dühöngeni, attól nem leszünk előrébb. :-) Szóval ha te úgy érzed, hogy 60 kilósan éreznéd jól magad, akkor kapd össze magad és legyél 6
2009. ápr. 9. 08:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
(előző vagyok, korán nyomtam az entert ) ... legyél 60 kiló! Én 110 voltam, 75 szeretnék lenni. Nem lesz egyszerű, de csak én változtathatok az életemen! Ne hagyd, hogy más mondja meg, hogy mire vagy képes! :-)))))
2009. ápr. 9. 08:17
 13/17 A kérdező kommentje:
fúú köszönm a sok választ:D am lány vagyok és 175 cm-er megnéztem a kulcsontmoat hát eléggé vastag nem tuodm h adjam le ezt a 10 kilot:S vanmikro nagyon jó megállom a diétát de máskor hammmm mindent azonnal:(:(
2009. ápr. 9. 13:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség hogy az erős csont kifogás. Nem mindegy, hogy milyen a csontozat alakja, fajsúlya, ez személyenként eltérő. Van akinek 55 kilósan már kiállnak a csontjai, van akinek 40 kilósan sem.

Aki alkatilag kövér, és nem tud fogyni, annak érdemes hormonvizsgálatot csináltatni, mert pajzsmirigy-rendellenesség okozhat ilyet.

Ismerek egy lányt, volt hogy napi egy szelet kenyeret evett, és ezen kívül csak zöldséget, heti háromszor járt kondizni, kétszer táncolni, és nem fogyott két kilónál többet egy hónap alatt. De neki az egész családjában mindenki ekkora darab. Akivel fogyózott, az egy tízest leadott. Kiderült, hogy nem megfelelő a jódbevitele, ennyin múlt.

2009. ápr. 9. 13:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy tanács a diétával kapcsolatban,saját tapasztalat:).Én is kipróbáltam sokmindent,napi 3 zsömlét ettem Vagy csak gyümölcsöt,próbáltam a 90 napos fogyókúrát amitől 1,5 hónap alatt híztam 2 kilót....De tavaly megpróbáltam azt,hogy mindent ettem amit megkívántam de csak keveset pl.ha csokit akartam enni akkor csokit ettem de csak egy két kockát és a főétkezéseknél is csökkentettem az adagokat.Szóval ha javasolhatom először te is próbáld meg ezt és akkor nem fognak rádtörni falásrohamok én így 10 hónap alatt 15 kg fogytam és azóta sem híztam vissza.

(heti 2-szer aerobik órákra is jártam)

Ha mégsem magy akkor próbálgasd a csodadiétákat,bár a döntés a Te kezedben van:).

egy lány aki kamaszkora óta küzd súlyproblémával most 22 éves:)

(még én is szeretnék 8 kg-tól megszabadulni,remélem meg is fogok hamarosan)

2009. ápr. 10. 23:00
 16/17 anonim válasza:
Amit én eddig leszűrtem, az az hogy nektek, pl nagyon jó hogy van melletek, na de nekem kicsik,.... Szóval nem azzal van a gond hogy nem tudnék lefogyni csak hogy az a helyzet, én nem úgy fogyok mint az átlag ember hogy 1 héten 1kiló, ez normál lenne, hanem én ha nem eszek egy nap,max csak nagyon minimálisat, akkor rólam 2 nap alatt 1 kilo megy le:S és ez most már eléggé meglátszik rajtam, főleg hogy összement a mellem, az a kicsi is ami van:S és ha így folytatom nem lesz a végén semmim:S szóval ti csak szerencsések vagytok, hogyha fogytok is jól fogtok kinézni utána is...
2010. dec. 21. 21:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"ha erős,massziv,széles vállú férfi"

Én is hajlamosabb vagyok a hízásra, mégsem eszek minden percben mondván úgyse tudok lefogyni. Nem vagyok izmos se, széles vállú se. 75 kilóról lefogytam 67-re mégis a 173 cm mellé.

2011. júl. 22. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!