Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz ha valakinek olyan az...

Igaz ha valakinek olyan az alkata mindig nagydarab marad?

Figyelt kérdés
Nekem má többen is mondták most 70 kilo vagyok de én úgy érzem ha 60 lennék nagyon szép lennék, de azt mondják sokat "én hiába fogyózok nekem ilyen az alkatom" lécci mondjatok el mindent amit tudtok errő az alkati-dologról:)
2009. ápr. 8. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem irtad férfi vagy ,vagy nő.nyilván ha erős,massziv,széles vállú férfi,vagy széles csipőjü nő vagy nem leszel egy atléta alkat,ropi,pálcika,akármennyit fogysz.Viszont a hájat kemény munkával el lehet tüntetni,az izmokat formálni,az epdig mindenkin jól mutat,ha formás.
2009. ápr. 8. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
szerintem én is nagydarab vagyok,165 cm magas,58 kg,a vállaim széesek,a mellem nagy,a hasam lapos,de mégis olyan nagy vagyok.
2009. ápr. 8. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Vannak erős csontozatú, alapból izmosabb, zömökebb emberek. De attól még lehet valaki szálkásabb, formáltabb...
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Láttam duci csaj ki sem néztem volna belőle, most anorexiás kb. kettő is. kb -40 és -20 kilóval.

Azt tudom hogy én nem lennék olyan, mert nagy a cicim, s nem akarok lifegő bőrdarabot a helyére.

Meg én nem is almaalkat vagyok, hanem kb homokóra- a felesleg ellenére.

5/17 anonim ***** válasza:
38%
"Ilyen az alkatom" meg "vastag csontú vagyok" tipikus kifogás duma. Az igaz viszont, hogy az ilyen embereknek _jobban_ oda kell figyelni, mit esznek, mert könnyen visszahíznak. Na náluk igenis _számít_, hogy esznek-e ketchupot a virslihez, vagy kenyeret a húshoz. Ezt kéne már a "belefér" meg "nem baj" hozzászólóknak megérteni, mert mindannyian különbözőek vagyunk, más genetikával, és lehet hogy pl. nekem nem számít ha bevágok egy fél pizzát, mert másnap az izomzatommal ledolgozom, de más meg hízik két-három kilót tőle. Szóval szerintem nem alkat, hanem akaraterő és kitartás kérdése.
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány cm vagy?(az sem mindegy)

egyébként nekem is erős csontozatom van,ez tényleg nagyon alkati dolog.De azt te is látod magadon,hogy mennyire vagy erős csontozatú,pl a kulcscsontnál:).

2009. ápr. 8. 22:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
22:28 válaszoló részben igaz csak az,hogy akaraterő és kifogás,ha van rajtad felesleg akkor annak leadására igaz,de ténylek vannak erősebb csontozatú lányok,akik nőiesebbek gömbölyűbbek,de nem feltétlenül kövérek,bocsi!
2009. ápr. 8. 22:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

22:28 ha elmondod,ki az aki hizik egy fél pizzától 2-3 kilót,meghajolok előtted:D Már ha tényleg egy félről van szó,nem napi félről. Én sosem voltam kövér,mégis mindig magasságomhoz képest sokat nyomtam,ugy,hogy egy tizessel kevesbbre tippelnek. Edzek mindenhová,a vállaim akkor is szélesek maradnak,a csipőmmel együtt,nem leszek sosem nádszál alkat.Nem is tudok lassan már miből fogyni. Szóval ez nem feltétlenül kamu szöveg,van ilyen,ha ennyire okos vagy,azt is tudhatnád,hogy a testalkat is genetikai adottság,a csontozatodat nemtudod formálni semmivel. Azt még mindig tartom,hogy a hájat le lehet dolgozni,arra nem lehet ez kifogás. A nagydarab viszont nem feltétlenül hájas.

Első válaszoló ovltam

2009. ápr. 8. 22:59
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Egy tenyeres-talpas leány is törékenyebbnek mutat 55 kilóval mint 70-nel. Nem igaz?
2009. ápr. 9. 00:36
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
Azért mondják, mert ők kövérek.
2009. ápr. 9. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!