Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167 cm vagyok és 58 kg 15...

167 cm vagyok és 58 kg 15 éves lány. Ez sok?

Figyelt kérdés
1évvel ezelőtt 68 kg voltam. De most le tudtam adni 10 kg. De én még mindig nem tetszek magamnak:S A hasamon van egy kis felesleg de azt hogy adjam le?? Tudtok pár tippet adni?
2009. ápr. 8. 20:18
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem ez normális, a testtömegindexed (BMI) is ideális. A hasadnál szerintem próbálj meg nyújtógyakorlatokat végezni, nekem az szokott segíteni... inkább tornázz és nyújts sokat, a diéta ilyen korban nem annyira jó (még növésben vagy). Youtube-on van néhány jó gyakorlat hasra, érdemes megnézni.
2009. ápr. 8. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm megfogadom a tanácsodat..
2009. ápr. 8. 20:32
 3/5 anonim válasza:
Szia! Teljesen normális a méreted,sőt majdnem sovány vagy a magasságodhoz képest. Ha mégis úgy érzed, hogy van felesleg a pocidon akkor van egy jó tanácsom: mikor esténként (vagy reggel) fürdesz, és kened a hasadat a tusfürdővel/szappannal kezd el csipkedni, gyúrni, gyömöszölni. Ezáltal mozgatod az ott lévő zsírsejteket és sazépen elfognak tűnni. Remélem segít!
2009. ápr. 8. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
6%

nem a kg a lényeg hanem a tükör...

ha izmos vagy akk jó lehetsz ha nem akk csúnya :D

2009. ápr. 8. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat kivéve az utolsónak:S

megfogadom a tanácsot

2009. ápr. 9. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!